Eurovisió

Canvi sorprenent en el Benidorm Fest 2025: vot únic i gratuït

El televot serà per app i estarà limitat a un vot per número telefònic

Només fa 10 dies que va acabar Eurovisió 2024 i RTVE ja està centrada en la pròxima edició. Aquest dilluns el Benidorm Fest 2025 ja va obrir el seu termini d'inscripció i va fer públiques les seves bases.

La novetat d'enguany és que hi haurà una aplicació per votar. RTVE ja ha aclarit en una roda de premsa que aquest televot serà gratuït i es limitarà a un vot per número telefònic.

En edicions anteriors, les votacions del públic es feien mitjançant trucades i missatges a unes línies que s'obrien després de totes les actuacions. Aquest any la mecànica canvia i serà a través d'una aplicació que el públic votarà els seus preferits. 

Pel que fa als percentatges, el 50% correspondrà al vot del jurat; un 25% estarà en mans d'un jurat configurat per una mostra de la població espanyola escollida a partir de normes estadístiques i demoscòpiques, i finalment, l'altre 25% correspondrà a la votació a través de l'app.

ETIQUETES:

Deixa un comentari