TOT ES MOU

Sorpresa a TV3: una redactora deixa sense paraules com a cantant: "És increïble!"

La periodista empordanesa Georgina Arnau debuta com a cantant amb la cançó "El pacte" i el nom artístic de Genna

Georgina Arnau presenta el seu primer tema musical a TV3

La periodista i redactora del Tot es mou de TV3, Georgina Arnau, ha sorprès aquest divendres als espectadors del programa d'Helena Garcia Melero. La periodista de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) acaba de publicar el seu primer tema musical titulat "El pacte" i amb el nom artístic de Genna.

Ha estat durant la secció que analitzava la propera gala d'Eufòria quan l'espai ha mostrat les primeres imatges del videoclip de la seva companya i l'ha agada per sorpresa. "Això és un atracament!", ha exclamat. "A partir d'ara li haurem de dir Genna…", ha dit el seu company. "Estic impressionada!", ha exclamat Melero. "Ho petaràs! La teva veu és increïble. Que puguis comaginar-ho molts anys amb nosaltres. Això només ha fet que començar". "L'he gravat a casa", ha reconegut la redactora.

Es tracta d'un tema que combina l'indie-pop amb pinzellades de música electrònica. El videoclip de la cançó es va rodar entre les platges de la Rubina i de l'Almadrava i la carretera que va de Roses a Cadaqués.

ETIQUETES:

Deixa un comentari