PERIODISTA

Un històric de Betevé deixa la cadena i fitxa per TV3 després de 17 anys

El fins ara cap de política municipal de la televisió local s'incorporarà a la cadena pública catalana

Eva Arderius i Marc Garcia a l'Ajuntament de Barcelona

Betevé, la cadena municipal de la ciutat de Barcelona ha dit adéu a un dels seus periodistes més veterans. Es tracta de Marc Garcia, fins ara cap de política municipal que marxa per iniciar una nova etapa professional a TV3. Garcia, va entrar a Betevé l'any 2007 com a becari fins que va aconseguir una plaça fixa.

Durant els primers anys com a redactor, es va centrar en explicar les grans obres com la línia 9 del metro o l'estació de la Sagrera, entre d'altres. El 2012 va passar a ser el cap de política municipal. I, des d'aleshores, ha combinat la informació política municipal amb els temes de grans infraestructures.

"Soc com el Trias"

Aquest dijous, el periodista va dir adéu als seus companys de cadena tirant d'ironia: "Soc com el Trias que no em deixeu marxar", va dir en referència al líder de Junts a L'Ajuntament. Garcia també va lamentar que després de tants anys informant del futur tramvia de la Diagonal, marxarà sense haver pogut explicar la seva propera inauguració. "És la notícia que més greu em sap no poder explicar des de betevé", va explicar.

Preguntat per quina valoració feia dels alcaldes de Barcelona als quals ha pogut seguir durant tots aquests anys, Garcia va dir el següent: "Hereu: empatia; Trias: persistència, va estar tres vegades intentant ser alcalde, l'any 2011 ho va aconseguir; i al 2023 va tornar; Colau: astúcia, és un animal polític; Collboni: fotogènic, perquè cuida molt la seva imtage", va sentenciar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari