FESTIVAL

TVE anuncia qui donarà els punts d'Espanya a "Eurovisió 2024" que es podrà veure en català

Soraya Arnelas, ex d'"OT" i representant d'Espanya a Eurovisió 2009, agafarà el relleu a Ruth Lorenzo des de Benidorm

Nebulossa abans de marxar a Suècia (TVE)

Quan només falten dues setmanes per a l'emissió de la primera semifinal d'Eurovisió 2024, que s'emetrà el proper 7 de maig des de Malmö, Suècia, TVE ha donat nous detalls de com serà la seva retransmissió. La cadena pública que ja havia confirmat Tony Aguilar i Julia Valera com les veus que cobriran la gala, ha anunciat que la cantant Soraya Arnelas, serà l'encarregada de donar els famosos "12 points" d'Espanya a la gran final del dia 11 de maig.

L'ex d'Operación triunfo i representant d'Espanya a Eurovisió 2009, agafarà el relleu a Ruth Lorenzo i saludarà als espectadors del festival des de Benidorm, la mateixa ubicació del 2023, l'indret des d'on s'emet la preselecció per escollir el respresentant de TVE. Els responsables de TVE també han avançat que després de la final, La 1 emetrà un programa especial presentat per Aitor Albizua, conductor del Cifras y letras de La 2, i Angy Fernández, aspirant del Benidorm Fest 2024.

Cal recordar que enguany l'emissió d'Eurovisió també es podrà escoltar en català amb els comentaris de Sònia Urbano i Xavi Martínez, a través de la versió dual de La 1 i també a Ràdio 4. L'edició del 2023 va arrasar a Catalunya amb 770.000 espectadors i un 39,2% (39,7% a Espanya) durant les actuacions i un estratosfèric 46,5% (47,6% a Espanya) i 718.000 seguidors durant les votacions.

ETIQUETES:

Deixa un comentari