PROGRAMACIÓ

TV3 aixeca la seva graella per evitar el partit de Champions del Barça

Després del "TN Vespre", la cadena emetrà la cinta "El despertar" i un especial del "Zona Champions" amb l'anàlisi del partit

TV3 emetrà un especial "Zona Champions"

TV3 ha decidit aixecar la seva graella d'aquest dimecres 10 d'abril per evitar competir amb el partit de quarts de la Champions que disputarà el PSG i el Barça. Un duel que s'emetrà a partir de les 21.00 i que només es podrà veure a través de Movistar+. TV3 tenia previst emetre la pel·lícula "Un traïdor com els nostres", però finalment ha optat per una nova estratègia.

Després del TN Vespre, s'emetrà la cinta "El despertar", una producció de Barça Studios i la productora Brutal Media que ja es va emetre l'agost del 2020. En aquella ocasió, el film va aconseguir 280.000 espectadors i un 12,7%. A les 22.55, un cop hagi finalitzat el partit, la cadena emetrà un especial del Zona Champions amb l'anàlisi del partit. D'aquesta manera, l'espai que habitualment s'emet a l'Esport 3 amb molt bones dades, saltarà a TV3 per intentar esgarrapar encara més espectadors.

Una mateixa estratègia que es repetirà el dimarts 16 amb el partit de tornada, quan TV3 emetrà un nou especial del Zona Champions a partir de les 23.00, després del Sense ficció.

Així és El despertar

La ficció relata la història de la Martina, una jove de 21 anys, que viu amb el seu avi Pau. Avi i neta es cuiden l'un a l'altre, alhora que comparteixen la seva passió pel FC Barcelona. Però la nit del 21 de febrer del 2015, en acabar de veure el partit Barça-Màlaga, tot canvia quan el Pau pateix un ictus i entra en coma, per despertar-se mesos més tard amb pèrdues parcials de la memòria recent.

"El despertar"

Quan es desperta, el metge li diu a la noia que no es pot sobresaltar, que li han de dir tot amb calma. És així com la noia decideix amagar-li que ha estat sis mesos en coma i li fa reviure els partits del triplet. Li passa els partits com si fossin el directe i reviuen el moment més gran del Barça. Quan arriben al final, l'avi confessa que ho sap tot des de l'inici. El Quim, el veí, li va explicar quan ell li va preguntar què passava. Però com que veia que la noia gaudia tant fent-li reviure aquells moments, va decidir callar.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep

    Calia explicar tot l'argument?
    Gràcies, no la he vist, i pot ser ja no la veuré mai.

Deixa un comentari