BALANÇ

Pau Culleré, després de caure eliminat a "Eufòria": "No he empatitzat amb el jurat"

"Em sento orgullós del meu pas pel programa. M’he quedat molt tranquil i a gust", ha assegurat el concursant

Pau Culleré, darrer expulsat d'"Eufòria" a TV3

La cinquena gala d'Eufòria va ser una muntanya russa d'emocions que va deixar una bomba d'última hora: l'expulsió de Pau Culleré, un dels favorits del públic. Abans, també havia caigut Rangel, que va perdre contra Lluna, que va sobreviure a dues eliminatòries la mateixa nit gràcies a haver-se superat amb una gran actuació en anglès i amb ball, dues assignatures fins ara pendents.

Després de tres gales salvant-se de l'expulsió, Culleré no va va aconseguir superar la Lluna i va perdre amb el 33% dels vots. D'aquesta manera es va posar punt i final al protegit de l'audiència, que havia vist com el jurat l'havia situat en zona de perill en quatre de les cinc gales.

"Em sento frustrat"

En una entrevista al Planta baixa d'aquest dilluns, Pau Culleré i Rangel van explicar com va viure el seu pas pel concurs amb un dard cap als membres del jurat. "Em sento frustrat per veure que t'intentes superar i que no acabes de connectar i que no traspasses la barrera d'empatitzar amb el jurat i això frustra una mica. Jo m'he esforçat al màxim en tots els sentits, però em sento orgullós del meu pas pel programa, del que he fet. M'he quedat molt tranquil i a gust", va sentenciar el fins ara protegit dels espectadors.

Pau Culleré i Rangel al "Planta baixa"

El concursants també van fer referència a l'elecció de temes que els hi van assignar, força allunyats del seu estil propi. "Jo vaig demanar per activa i per passiva una cançó i al final, per pesat, me la van posar. Nosaltres no tenim control, entreguem unes llistes i després cal tenir sort", ha assegurat en Rangel.

ETIQUETES:

Deixa un comentari