EN CRISI

Nou canvi a la graella de Telecinco per capgirar les baixes audiències

La cadena privada anuncia que la gala de "Supervivientes" saltarà a la nit del dimecres i el talent musical s'emetrà els dimarts

"Factor X" es va estrenar amb un pèssim 2,6% de quota

L'atual direcció de Mediaset continua sense encertar-la i per mirar de capgirar les baixes audiències de les seves últimes estrenes a Telecinco, ha decidit fer un nou canvi a la seva graella de prime time. La cadena privada va anunciar aquest mateix dilluns a la nit que Supervivientes i Factor X s'intercanviaran els seus dies d'emissió. Així, la gala del reality que fins ara s'emetia els dimarts amb Carlos Sobera saltarà a la nit del dimecres.

Una decisió que arriba després de l'estrena de Factor X que es va quedar amb un pèssim 2,6% (8,3% a Espanya) i es va veure clarament superat pel concurs El 1% d'Antena 3 que va aconseguir un 12,3% (15,5% a Espanya), i també per La gran pel·lícula de TV3 que va obtenir un 10,6%.

Amb aquestes xifres a la mà, Telecinco apostarà per enfrontar el seu exitós reality de supervivència amb el concurs d'Arturo Valls a Antena 3 i també amb MasterChef que també s'emetrà aquest dimecres a La 1 de TVE. El fracàs sonat de Factor X no és l'únic maldecap de la cadena. Aquest dilluns, el segon programa del Mental masters de Carlos Sobera va tocar fons amb un 5,6% (8,4% a Espanya), quan el dia de l'estrena havia obtingut un 8,0% (7,7% a Espanya).

ETIQUETES:

Deixa un comentari