NETFLIX

Nicole Wallace i Clara Galle, protagonistes de la nova sèrie feminista i reivindicativa de Netflix

La nova sèrie de Netflix estarà basada en la novel·la de Miguel Sáez Carral, que aborda una violació a un institut

Nicole Wallace i Clara Galle, a la sèrie de Netflix

Dues de les actrius més potents del panorama audiovisual de l'estat espanyol sumen forces en una sèrie que arribarà a la plataforma Netflix el 31 de maig. Nicole Wallace (protagonista de la saga "Culpa Mía", adaptació juvenil per a Amazon Prime) i Clara Galle (actriu que coprotagonitza la saga "A través de…", també de Netflix) encapçalen el repartiment de la nova sèrie produïda a l'Estat: "Ni una más".

Encara que el títol (i pràcticament la seva història) sigui calcat a una cançó d'Aitana, la ficció és l'adaptació audiovisual de la novel·la amb el mateix nom escrita per Miguel Sáez Carral. El guionista i creador, responsable de grans obres audiovisuals com "La caza", "Apaches" o la més que popular sèrie de baix to "Sin tetas no hay paraíso", situarà l'espectador en un institut on s'ha produït, presumptament, una violació a una estudiant.

Uns dies abans de la setmana d'exàmens finals de segon de batxillerat, Alma, una adolescent de 17 anys, conflictiva, mala estudiant i amb baixa autoestima, estén davant de la façana del seu institut una tela blanca on la nit anterior ha escrit en grans lletres de color vermell: "Compte. Allà dins s'hi amaga un violador".

Diversos intèrprets catalans també participaran en aquesta producció, com Ivan Massagué, i altres també de coneguts pel públic adolescent com Gabriel Guevara (company de Wallace als films adolescents d'Amazon Prime), Eloy Azorín, José Pastor, Carolina Lapausa, Ruth Díaz i Irene Anula, entre d'altres.

ETIQUETES:

Deixa un comentari