ESTRENES

Les estrenes més destacades d'aquesta setmana (15 a 21 d'abril)

Una sèrie de l’autor de "Old Boy" protagonitzada per Robert Downey Jr. i la nova pel·lícula d’Alex Garland, plats forts a cinemes i plataformes

15/04: EL SIMPATIZANTE (HBOMax)

De què va: Basada en la novel·la de Viet Thanh Nguyen, se centra en les desventures d'un espia comunista durant  els últims dies de la guerra de Vietnam. El protagonista acaba tenint un paper clau en els esdeveniments i quan s'exilia als Estats Units la seva vida dista molt de trobar la tranquil·litat.

Valoració: Atenció a la suma de talents que fa possible aquesta sèrie: L'autor de "Old Boy", Park Chan-wook; Fernando Meirelles, responsable de "Ciudad de Dios", la gran Sandra Oh i no més ni menys que Robert Downey Jr., que hi interpreta diferents papers. Un "Doctor Strangelove" que apunta a culte immediat.

18/04: A GENTLEMAN IN MOSCOW (SkyShowtime)

De què va: Durant la revolució bolxevic, un aristòcrata rus té totes les de perdre, però per una sèrie de circumstàncies és posat en arrest domiciliari en un hotel de luxe i es veu abocat a viure la Història des de la seva reclusió. Allà aprendrà a relativitzar moltes coses i, sobretot, a connectar amb les persones.

Valoració: Una curiosa sèrie que parteix d'un conflicte concret per fer una reflexió més general sobre l'empatia, les transformacions històriques i la lluita de classes. Basada en la novel·la d'Amor Towles, destaca pel disseny de producció i les magnífiques interpretacions d'Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead.

19/04: CIVIL WAR (Cinemes)

De què va: En un futur proper, Amèrica està immersa en una sagnant guerra civil. El rumor és que els rebels estan a punt d'assaltar la Casa Blanca per derrocar el President dels Estats Units. Un grup de reporters inicia un perillós viatge per carretera cap a Washington per poder documentar-ho.

Valoració: El nou treball d'Alex Garland està cridat a convertir-se en una obra de culte, i també en un dels projectes més convertits de l'any. Una visió crua de la realitat política i també un avís per a navegants, rodat amb rigor narratiu, sentit visual i un gran repartiment encapçalat per Kirsten Dunst, Wagner Moura i Cailee Spaeny.

19/04: ABIGAIL (Cinemes)

De què va: Una banda d'atracadors rep l'encàrrec de segrestar Abigail, la filla de dotze anys d'un enigmàtic milionari. La retenen en una mansió aïllada a l'espera de cobrar un rescat de 50 milions de dòlars. Però quan arriba la nit descobreixen que la nena és una vampiressa i no està disposada a que ningú la intimidi.

Valoració: Els autors de "Noche de bodas" i les dues darreres entregues de "Scream" firmen un notable entreteniment amb vocació de sèrie B que apel·la als clàssics del gènere sense renunciar a un esperit irreverent. Entre els protagonistes, Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, Alisha Weir, Matthew Goode i Giancarlo Esposito.

ETIQUETES:

Deixa un comentari