PANTALLES

Jair Domínguez, sobre l'addicció als mòbils dels seus fills: "És una droga que fa por"

"La pantalla és una droga i ho veus. Tu li treus el mòbil a un adolescent i li agafa el 'mono'", ha assegurat el presentador de TV3

Jair Domínguez a TV3

El periodista i escriptor Jair Domínguez (43) acaba de publicar el llibre infantil "Estanislau del nas blau i l'ascensor a la Lluna", que compta amb les il·lustracions de la seva germana Sol. Amb aquest pretext el copresentador de l'Està passant va visitar el Tot es mou d'Helena Garcia Melero, on va aprofitar per relatar els greus problemes d'addicció al mòbil que pateixen molts joves.

Cal recordar que no és la primera vegada que Domínguez parla d'addiccions. El passat mes desetembre, el presentador va fer públic que havia deixat de beure alcohol. "He decidit deixar de beure perquè és una cosa perjudicial a nivell mental. És complicat. Tota la vida he consumit més del compte. Vaig començar a beure als 14 anys. El problema és que tenia bastanta tolerància a l'alcohol i bebia molt i després notava les conseqüències", va reconèixer.

En aquesta ocasió, Domínguez ha parlat d'un altre tastorn que no l'afecta a ell, sino els seus fills. "Fa una mica de vertígen. Tinc dos fills i veig que hi ha un problema en aquesta societat. Com es relacionen entre ells a les xarxes. Hi ha un salt molt més gran entre jo i els meus fills, que el que hi havia entre els meus pares i jo. Va tot molt de pressa i fa por", ha sentenciat.

Helena Garcia Melero i Jair Domínguez a TV3

"La pantalla és una droga"

"Ho he parlat moltes vegades amb els meus fills de com passes a ser un nen completament diferent si deixes la pantalla. Com més hores estàs al mòbil, menys et funciona el cervell. Sempre els hi dic que han d'aprendre a aparte-se del món virtual i centrar-se en el món físic. Heu de tirar-vos pedres pel cap, riure, barallar-vos… En el moment que deixen els mòbills, són persones diferents", ha relatat. "La pantalla és una droga i ho veus. Tu li treus el mòbil a un adolescent i li agafa el 'mono'", ha afegit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari