MÀXIMA TENSIÓ

Insòlit enfrontament a "Masterchef 12": "No m'agrada envoltar-me de porcs"

Una de les concursants va deixar atònit al xef Jordi Cruz després d'assegurar que no es dedicaria a la cuina "ni boja"

Tamara se les té amb Jordi Cruz a "MasterChef 12" (TVE)

La quarta gala de MasterChef 12 d'aquest dilluns va viure una de les situacions més tenses que es recorden entre els jutges i una de les seves concursants. Tot va començar a les proves d'exteriors a Guadalajara, quan l'equip vermell, liderat per Maicol, va fracassar i va acabar a la prova d'eliminació. Un fet que no va agaradar gens ni mica a Tamara.

Abans d'arrencar la prova final, la concursant russa es va enfrontar als membres del jurat després d'assegurar que ella no vol ser cuinera i que només havia anat al programa per a viure l'experiència. "I què fas aquí?", li va preguntar Pepe Rodríguez. "Per viure l'experiència. No em dedicaria a la cuina ni boja. Ni boja muntaria un restaurant, perquè és una feina molt dura i són moltíssimes hores. Jo tinc un marit, un fill i una vida que val moltíssim més que deixar-me la vida en un restaurant", va respondre la concursant.

Els membres del jurat de "Masterchef 12"

Unes paraules que van deixar atònit al xef Jordi Cruz: "Et diré que en els 12 anys del programa és la declaració d'intencions més negativa que he sentit. Perquè estaves parlant amb en Pepe, perquè si parlessis amb mi, estaries sortint per la porta. M'ofèn el que dius. Molta gent hi ha volgut entrar i lluiten per ser aquí, on formem xefs. Vull pensar que has respost sense pensar-t'ho massa", li va espetar el cuiner català.

Lluny de fer-se enrere, la noia va continuar amb el seu argument: "Estic millor fora que dins. Em considero una persona molt afortunada, tinc una casa meravellosa, un marit súper comprensiu que em consent en tot i no m'agrada envoltar-me de porcs. No sé què faig aquí aguantant ximpleries!". Tot i aquestes declaracions, l'expulsada de la nit va ser la seva companya Choco que a diferència d'ella, volia seguir al concurs.

Passat el moment de màxima tensió, va començar el cuinat de la prova d'eliminació i en Jose va decidir paralitzar Tamara durant 5 minuts pel seu comentari. Per sort, ella s'ho va agafar amb humor.

ETIQUETES:

Deixa un comentari