HUMOR

El salt de Tomàs Molina com a candidat d'ERC també arriba al "Polònia": "Sequera de vots"

L'espai de sàtira de TV3 recupera el personatge del meteoròleg arran del seu fitxatge per a les eleccions europees

Tomàs Molina a "Polònia"

El salt a la política d'un dels homes més populars del temps de TV3 que fins i tot ha provocat un dur comunicat dels treballadors de la cadena, ha estat el protagonista del Polònia d'aquest dijous 4 d'abril. El programa ha posat l'atenció en la seu d'ERC on Pere Aragonès (Jordi Soriano) ha presentat el seu nou fitxatge de cara a les eleccions europees: el meteoròleg Tomàs Molina (David Olivares) a ritme de "Torero" de Chayanne.

Després d'això, Molina ha actualitzat el mapa electoral des de la seu dels republicans: "Continua la sequera de vots a ERC. Esperem que aviat caiguin precipitacions electorals en forma d'escons perquè fan molta falta", sentencia. "Ara seuré al costat d'un 'paio' de Bildu que no sé qui és…", afegeix l'home del temps amb cara de fàstig.

Tomàs Molina mostra els sondejos a "Polònia"

ETIQUETES:

Deixa un comentari