NOU ESPAI

TVE fitxa els fills d'Isabel Preysler per a un nou programa de reformes amb famosos

Chábeli i Julio Iglesias Jr reformaran les cases de celebrities de Madrid i Miami a "Los Iglesias. Hermanos a la obra"

Julio i Chábeli Iglesias fitxen per TVE

Chábeli Iglesias (52) i Julio Iglesias Jr. (51) conduiran un nou format de reformes per a famosos a TVE que es dirà Los Iglesias. Hermanos a la obra. Els fills d'Isabel Presyler seran els encarregats de dur a terme les reformes per a diferents amics i celebrities, tots ells molt coneguts pel gran públic, tant de Madrid com de Miami.

En total seran 8 capítols, on els dos germans treballaran en la reforma que els demani el famós en qüestió i mostaran com és el seu dia a dia entre Miami i Madrid. El nou espai també ensenyarà la relació de Chabeli i Julio Iglesias Jr. amb els seus 'clients', celebrities i amics de la família, coneguts pel gran públic, que obriran les portes de les seves cases i de les seves vides, amb l'excusa de la reforma.

 "Los Iglesias. Hermanos a la obra" (TVE)

Chábeli serà l'encarregada de dissenyar el projecte i posar-lo en marxa amb Julio Jr., que s'ocuparà de la reforma, de posar en pràctica les idees de la seva germana i fer-les realitat. Segons explica la cadena, "hi haurà problemes i contratemps i fins i tot algun enfrontament, però sempre treballaran units, deixant clar la gran relació personal que hi ha entre ells i la complicitat que tenen com a germans i com a companys de feina".

El programa, que ja es troba en fase de gravació, està produït per Beta Entertainment Spain i està dirigit per Carlos Hierro i Elena Zapata.

ETIQUETES:

Deixa un comentari