FITXATGE

Tomàs Molina no deixarà TV3 tot i ser candidat d'ERC: "Continuaré treballant a la tele"

El meteoròleg s'incorpora de segon a les llistes d'ERC com a independent per incloure el clima a l'agenda europea

Tomàs Molina celebra el seu aniversari a TV3

El meteoròleg Tomàs Molina serà el número dos d'Esquerra Republicana a les eleccions europees del pròxim 9 de juny. Així ho va anunciar ell mateix aquest últim diumenge de març al vespre en un comunicat emès a les xarxes socials. "Em presento perquè cal lluitar contra el canvi climàtic. Cal fer les coses millor i jo miraré d'ajudar", va assegurar en un vídeo publicat a Instagram i Twitter.

El físic badaloní s'incorpora a les llistes dels republicans només per darrere de l'actual eurodiputada i cap de llista, Diana Riba, que agafa el relleu d'un Oriol Junqueras que el 2019 es va enfrontar a Carles Puigdemont. El fitxatge, que escenifica l'aposta d'ERC d'incloure el clima i el canvi climàtic a l'agenda europea, ajudarà la santcugatenca a seguir defensant la llengua catalana i denunciar la repressió espanyola davant d'Europa.

Molina, que era el cap del servei de meteorologia de TV3, així com ambaixador del Pacte Europeu pel Clima, deixarà de sortir a TV3 de forma imminent, tot i que continuarà treballant a la cadena pública. Així ho ha confirmat el propi meteoròleg aquest dimarts 2 d'abril en una roda de premsa al costat del líder d'ERC, Oriol Junqueras: "Ja no sortiré més per televisió. Divendres passat va ser l'últim dia que vaig sortir per la tele, almenys de moment", ha explicat.

El seu lloc al TN Vespre l'ocuparà de manera provsional la meteoròloga Gemma Puig. Tot i això, Molina ha assegurat que "seguiré treballant a TV3 però sense sortir per televisió".

No és el primer cop que un membre de la família Molina és part de les llistes d'ERC. El seu fill, també físic, va entrar al panorama polític el 2023, quan el seu nom va aparèixer a les llistes d'ERC a l'Ajuntament de Badalona, en les eleccions municipals del 28 de maig, acompanyant Àlex Montornès, cap de llista. 

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Amparo

    Assedegat de notorietat: el nen al bateig, la novia al casament, el mort a l'enterrament.

  2. Maties

    No m'estranya gens veure al tio aquest clavat a política o a polític, ha vist algú, alguna vegada qualsevol sopa on no estigui clavat aquest individu?. Que li vagi bé.

Deixa un comentari