CONTUNDENT

Siro López reapareix a TV3 i torna a carregar contra Josep Pedrerol: "Treia el pitjor de mi"

El periodista esportiu havia assegurat que alguns dels comportaments del presentador "són mereixedors de presó"

Siro López al seu canal de Twitch

El periodista esportiu Siro López (67) va esclatar fa només uns dies contra el presentador de El Chiringuito, Josep Pedrerol (58). López que darrerament s'ha fet el seu lloc a Twitch, va ser durant molts anys un dels tertulians habituals de diverses cadenes de televisió com TV3, La Sexta, Telemadrid o Mega.

Siro també havia estat una cara habitual de les tertúlies esportives de Pedrerol, primer a Punto Pelota i més endavant a El Chiringuito, fins que aquest va decidir abandonar el programa. "Per com funciona Pedrerol, són programes que et porten als extrems i treuen el pitjor de tu", va sentenciar en una entrevista recent a El Mundo.

López també va assegurar que "vam acabar fatal". "Quan vam arriba a Antena 3 ell no va complir la seva paraula en diverses coses que m'havia promès. Aquí ja es va trencar alguna cosa", va afegir, recordant el moment en el qual van canviar Intereconomía per Atresmedia.

El gallec va carregar amb una duresa inaudita contra el català a través del seu canal de Twitch, arribant-lo a titllar de "miserable" i assegurant que, alguns dels seus comportaments, "són mereixedors de presó". Tot va sorgir arran d'un projecte publicitari fallit del tertulià amb Estrella Galícia i el Diari Marca, que implicava la promoció del seu canal a la portada del diari esportiu i que segons López, es deuria a una maniobra del català.

Josep Pedrerol a "El Chiringuito"

L'excol·laborador de Pedrerol també va revelar com el presentador hauria fet la vida impossible a tres periodistes que van decidir abandonar El Chiringuito "perquè es consideraven explotats". "Va trucar a més d'un mitjà que estaven interessats en fitxar-los perquè no els donessin el lloc", va assegurar, abans d'afirmar que "això cal denunciar-ho". "S'ha de ser molt mala persona per jugar amb el lloc de feina d'una persona", va sentenciar.

"Només cal que algú tiri de la manta"

El periodista va relatar com el presentador va fer "venir un noi dels Estats Units a Madrid" quan aquest tenia el seu lloc de feina a Los Angeles. "Era corresponsal de diferents mitjans de comunicació, el va fer venir a Madrid amb la seva família, i al cap de nou mesos el va deixar al 'puto' carrer", va explicar, abans d'assegurar que aquesta persona "ha hagut de deixar la professió" per tornar a començar de zero.

"Hi ha tantes coses per denunciar… Algun dia sortiran, algunes ja han sortit, per mitjà del 'Ingeniero' (Pedro Sáez Arenas,), Nacho Tellado. Però hi ha algunes persones més que quan surti jo crec que poden ser fins a motiu de presó", ha afegit. Tot i no donar més detalls, deixa clar que "només cal que algú tiri de la manta". "Sabeu allò del #MeToo, no? Un que tiri de la manta. I fins aquí puc llegir, miserable", va concloure amb un to amenaçador.

"Treia el pitjor de mi"

Aquest dijous 29 de febrer, el tertulià va aparèixer a l'APM? i va tornar a carregar amb duresa contra Pedrerol. "El seu programa treia el pitjor de mi. Pederol és un personatge que no li fa cap bé a la professió. Intenta moure els fils i es pensa que té molt de poder i el poc que té, l'intenta utilitzar. Quan tu jugues amb la feina de la gent és que ets molt mala persona. Que la gent sàpiga com és realment aquest personatge. Algú ho ha de dir", va sentenciar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari