SALARIS

Revelat l'elevat i desigual sou de Jordi González i Anne Igartiburu a TVE

El presentador català cobraria més diners que la seva companya, que ha estat la conductora del programa "D Corazón" des de l'any 1997

Anne Igartiburu i Jordi González, presentadors de "D Corazón" a TVE

TVE ha fet públic el sou de Jordi González (61) i Anne Igartiburu (55) com a conductors del programa D Corazón, l'espai que s'emet els matins dels caps de setmana a La 1. Segons ha publicat TVeo, el presentador català s'emporta 1.900 euros per programa, mentre que la seva companya cobra 1.750 euros, una diferència de 150 euros. Tot i això, la presentadora basca ha millorat el seu salari de l'anterior temporada, quan percebia 1.550 euros per cada entrega.

Segons el Portal de Transparència de TVE, D Corazón compta amb un pressupost de 2.923.138 euros, és a dir 60.898 euros per programa. Cal recordar que Jordi González va tornar a la cadena pública fa només uns mesos per a posar-se al capdavant de Lazos de sangre on cobrava 15.000 euros per programa, i del fallit magazín de tarda La Plaza, on percebia 1.600 euros per cada entrega. Si tenim en compte que el presentador català té ha signat un contracte per conduir com a mínim 48 entregues del magazín del cor, el total que rebrà serà de 91.200 euros.

Jordi González a "La Plaza"

González va arribar a l'històric magazín del cor que s'emet des de l'any 1997 el passat mes de gener, per ampliar la seva durada i incorporar un equip de col·laboradors per mirar de rellançar la seva audiència. Però els resultats no han estat els esperats i tot i que aquest diumenge 24 de març, l'espai va aconseguir una de les seves millors dades amb un 7,4% i 84.000 espectadors (6,7% a Espanya), la mitjana encara està per sota del 8% que s'havien marcat com a objectiu.

ETIQUETES:

Deixa un comentari