CAS MEDIÀTIC

Mercedes Milá esclata per la llibertat de Dani Alves: "Si pagues un milió d'euros pots violar"

La presentadora catalana s'ha mostrat molt indignada amb la decisió de la justícia amb l'exblaugrana

Mercedes Milá esclata pel cas Alves

La imminent sortida de Dani Alves de la presó de Brians 2 quan aboni un milió d'euros de fiança, ha provocat una allau de crítiques i reaccions. Així ho va decidir aquest dimarts l'Audiència de Barcelona després de la condemna a quatre anys i mig de presó per violació a què s'enfrontava el futbolista.

Alves quedarà en llibertat tot i que ho farà amb les mesures cautelars de retirada dels dos passaports -l'espanyol i el brasiler- i l'obligació de no acostar-se a menys de mil metres de la víctima ni comunicar-se amb ella, i personacions setmanals davant del tribunal.

Una decisió que ha causat indignació entre bona part de l'opinió pública i també entre alguns dels rostres més populars d ela nostra televisió. Una de les més contundents ha estat la presentadora Mercedes Milá, que s'ha pronunciat a través del seu compte d'Instagram. "Si pagues un milió d'euros pots violar", ha escrit la catalana al costat d'una fotografia d'Alves. Una afirmació que ha rebut el suport d'altres periodistes com Sara Carbonero: "Valenta, Mercedes".

En aquesta mateixa direcció s'ha pronunciat la presentadora de La Sexta, Ana Pastor que ha titllat la decisió d'"al·lucinant", així com la consellera del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Laura Pinyol: "Si ets ric es viola millor".

ETIQUETES:

Deixa un comentari