EUFÒRIA

El jurat posa "Eufòria" del revés i la quarta gala acaba amb final bomba

El jurat decideix que sigui el públic qui esculli l'expulsat d'aquest programa en 15 dies, en un nou xou que tindrà dues sortides

Quarta gala d'"Eufòria"

Aquesta nit a TV3 s'ha celebrat una nova gala d'Eufòria, la quarta d'aquesta temporada, que ha estat d'emocions fortes. Com ja és habitual, s'ha celebrat al revés, és a dir, amb dinàmiques i papers intercanviats, cosa que ho ha fet tot més interessant. Entre les sorpreses ha destacat que el públic ha estat l'encarregat de prendre nota de les actuacions i no pas el jurat com és costum.

No va ser l'únic canvi, el coach Alfons Nieto i l'actriu Carol Rovira van agafar les regnes del programa per uns moments ocupant el lloc de Marta Torné, que va rellevar Miki Núñez al backstage, mentre el cantant de Terrassa va fer de presentador de la gala.

D'aquesta manera, l'audiència ha hagut de triar entre actuacions com les de la Maria, que ha cantat tot un himne de Taylor Swift, Blank Space o el Julien amb La Gavina de la mítica Marina Rossell. També hi ha hagut temps, però, per temes acabats de treure del mercat, com la premiada als Oscar What was I made for? feta per Billie Eilish per a la pel·lícula Barbie i interpretada magistralment per la Valèria.

En Pau Culleré, per la seva banda, també ha destacat envers la resta amb un tema del tot festiu, La platja dels Stay Homas i The Tyets. El públic ha esclatat a ballar amb el ritme dels catalans i ha quedat novament de manifest que Eufòria sempre escull un bon repertori de temes.

Els vots del públic van salvar als sis concursants més votats. La Misty, la Valeria, el Julien, en Pau Culleré, el Lluís i el Fredik van ser els que van rebre més suports. El VAR musical, format per Clara Luna i Jordi Cubino, aquest cop va votar en positiu i va poder salvar a la Bita i la Maria per les segones veus. Per la seva banda, els coaches van treure de la zona de perill a l'Aina da Silva i Xavi Noms.

La sorpresa va ser que tot i que en principi, havia de ser el públic qui decidia qui anava a la zona de perill i després la decisió queia a la teulada del jurat, finalment no va ser així… El mateix jurat ha acabat decidint que la nit tindria un (momentani) final feliç i que serà l'audiència qui, en 15 dies, decideixi qui marxa: la Lluna o el Rangel.

Com la setmana que ve no hi haurà programa per la Setmana Santa, la pròxima gala, la cinquena, tindrà expulsió doble. A aquests dos noms se li sumarà un altre com ja és habitual i així TV3 promet un nou programa d'infart. Qui pot respirar tranquil és en Fredrik que va ser escollit com el favorit amb el 18% dels vots dels espectadors amb un tema en italià.

Ja ho sabeu, aneu pensant i decidiu a qui voleu salvar. En dues setmanes ens retrobem amb un nou xou que promet diversió, molta música i, sobretot, sorpreses.

ETIQUETES:

Deixa un comentari