PROPOSTA FALLIDA

Bronca a TVE pel fitxatge de David Broncano que podria dur "La Resistencia" a La 1

El Consell d'Administració de la cadena no accepta la proposta per incorporar el presentador de Movistar+ durant tres temporades

David Broncano a 'La Resistencia' (Movistar+)

El possible fitxatge del presentador gallec David Broncano (39) per RTVE ha provocat un autèntic terrabastall en el sí de la direcció de la cadena pública espanyola. La proposta de la Direcció de Continguts, liderada per José Pablo López, de contractar el presentador de La Resistencia de Movistar Plus+, que acaba el seu contracte amb la plataforma el proper 30 de juny, ha estat rebutjada per la mínima.

La intenció del cap de programes passaria per encarregar-li un nou format que competeixi contra El Hormiguero de Pablo Motos d'Antena 3, i ocupant la franja que ara ocupa la sèrie 4 estrellas tot i que amb unes audiències insuficients inferiors al 8%. Però la proposta va acabar sent descartada per quatre vots a favor (dos consellers del PSOE, un del PNB i un de Podemos) i cinc en contra (el de la presidenta en funcions de RTVE, tres consellers del PP i un de Podemos), segons ha informat El Mundo.

Una negativa que es deuria a la llarga duració del contracte. I és que la primera oferta consistia en acord per fer 160 programes de La Resistencia a La 1 durant tres temporades amb una durada d'entre 70 i 80 minuts. Un contacte que hauria suposat un desemborsament de més de 42 milions d'euros (14 milions per temporada). Tot i això, el Consell d'Administració ha demanat a la Direcció de Continguts que presenti una altra proposta amb una durada d'un any, enlloc de tres i que serà debatuda en una nova votació la setmana del 18 de març.

David Broncano podria dur "La Resistencia" a TVE

ETIQUETES:

Deixa un comentari