CRITICAT

Xavier Sardà la diu grossa a Telecinco sobre Eurovisió: "Per què parlem d'això si no som gais?"

El presentador català va deixar sense paraules als seus companys de "TardeAR" mentre parlaven de la victòria de "Zorra" al "Benidorm Fest"

Xavier Sardà al "TardeAR" de Telecinco

La victòria del grup valencià Nebulossa al Benidorm Fest 2024, farà que sigui el seu tema "Zorra", qui representarà Espanya a Eurovisió 2024 a Suècia. Un fet que ja ha estat objecte de tota mena de comentaris i opinions. Entre aquestes, la d'Ana Rosa Quintana que aquest dilluns va arrencar el seu espai de Telecinco comentant el terme "fachosfera" llançat pel president espanyol Pedro Sánchez. El mandatari espanyol havia assegurat en una entrevista a La Sexta que la dreta preferiri dur el "Cara al sol" al festival eurovisiu.

"A Espanya tot aquell que no està d'acord amb Pedro Sánchez és fatxa", li va respondre la presentadora. L'espai de Quintana també va comptar amb la presència de Xavier Sardà (65) a la seva taula de tertulians per analitzar la victòria de "Zorra" i aquest va causar un gran rebombori pel que va arribar a dir.

"Què fem parlant d'Eurovisió si no som gais?"

"Què fem parlant d'Eurovisió? Algú de la taula és gai?", es va preguntar el català, causant el desconcert entre els seus companys que no van dubtar en respondre-li: "A què ve això?", li va dir Cristina Tárrega. "No sé, tampoc ho sortirem de l'armari aquí", va afegir Ana Rosa. Però Sardà va insistir: "Vull dir, què fem parlant d'Eurovisió si no som gais? On està la gràcia?". "Em sembla fatal", li va respondre la socialita Susana Díaz.

Lluny de deixar-ho aquí, Sardà va insistir amb el tema: "Eurovisió és un Festival que gaudeixen moltíssim els gais". "Gràcies als homosexuals, ens han retornat la il·lusió per Eurovisió. Era un festival mort i ells li han retornat el color, com a moltes coses", li va replicar Tárrega. "Què té a veure l'orientació sexual de la gent amb què li agradi o no un festival?", va insistir l'expresidenta andalusa.

Un comentari que va provocar una allau de crítiques a les xarxes amb un missatge gairebé unànime: "Sardà plega ja de la televisió".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Maties

    S'adoneu quina carcamalada d'intelectuals asseguts a una taula rodona per fer l'idiota tan matuserament?. I viuen d'aixó, i potser millor que els qui treballen donant algun profit als demès. Ara bé: és possible que algú mire o escolti aquesta mena de vómits cerebrals?

Deixa un comentari