NOU PROJECTE

Montse Guallar fa el salt a Netflix amb la nova sèrie "El refugio atómico"

L'actriu de 64 anys serà una de les protagonistes de la nova sèrie dels creadors de "La casa de papel" situada en un búnquer de luxe en plena guerra

Montse Gaullar en una entrevista recent a TV3

Netflix ha anunciat que prepara una nova sèrie amb els creadors de La casa de papel que es dirà El refugio atómico. "Imagini's que la Tercera Guerra Mundial està a punt d'esclatar i un grup de multimilionaris es refugia en un búnquer de luxe: Kimera Underground Park", avança la plataforma. Aquest búnquer serà l'escenari de la nova sèrie que es va començar a rodar aquest mateix dilluns.

Entre els seus protagonistes hi haurà l'actriu catalana Montse Guallar (Secrets de família, El cor de la ciutat, Infidels). Guallar, de 64 anys tornarà així a la petita pantalla després d'anys sense cap gran projecte. El seu darrer paper a TV3 va ser a la sèrie Si no t'hagués conegut de l'any 2018. L'any 2023 també la vam poder veure interpretant la mare de l'actor porno Nacho Vidal a la sèrie Nacho d'Atresmedia.

Els altres protagonistes de la nova ficció seran Miren Ibarguren (Todos mienten), Joaquín Furriel (El reino), Natalia Verbeke, Carlos Santos (El hombre de las mil caras), Pau Simon, Alicia Falcó, Agustina Bisio, i Álex Villazán, entre d'altres.

Els protagonistes de "El refugio atómico"

Sinopsi de El refugio atómico

La trama de la sèrie començarà amb la imminent arribada de la Tercera Guerra Mundial. Per salvaguarda-se, un grup de multimilionaris es refugia en un búnquer de luxe anomenat Kimera Underground Park. Des d'aquest búnquer, els protagonistes veuran en pantalles, en un espectacle ple de perplexitat, com el món que coneixien es va desplomant sobre els seus caps.

I mentre a l'exterior la situació es torna cada vegada més aterridora, ells gaudiran de la seva petita ciutat exclusiva amb pista de bàsquet, restaurant, jardí zen, cocteleria, divan de psicòleg, gimnàs i spa. A això quedarà reduïda la seva mítica condició de privilegi: anar adaptant-se a viure en un forat de luxe, en un univers subterrani ple d'enigmes en el qual esclataran els comptes pendents de dues famílies travessades per una ferida del passat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari