COMUNICAT

Els professionals de TV3 critiquen la participació de Vilagrà a la inauguració de 3Cat a Perpinyà

"Els mitjans públics no han d’estar al servei del projecte del Govern", denuncien els treballadors en un comunicat

Vilagrà i Romà, a la inauguració de la delegació de 3Cat a Perpinyà

El consell professional de TV3 ha denunciat la participació de la vicepresidenta de la Generalitat, Laura Vilagrà, en l'acte d'inauguració divendres de la nova delegació de 3Cat a Perpinyà, perquè "compromet seriosament la independència dels mitjans públics".

En un comunicat fet públic el mateix dia de la reobertura de la seu a la Catalunya Nord, els treballadors de la CCMA van criticar la intervenció que va fer la republicana als mitjans. Cal recordar que Vilagrà havia destacat "la importància estratègica" que suposava l'obertura d'una delegació del 3Cat a la Catalunya Nord, ja que segons ella, "consolida el projecte del Govern de Països Catalans".

Una afirmació que va fer posar el crit al cel als professionals de la cadena que denuncien que "els mitjans públics no han d'estar al servei del projecte del Govern", sinó "al servei de la ciutadania". Per això, es remeten a la Llei de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació i al Llibre d'estil de la CCMA.

En aquest sentit, consideren que la presència institucional en un acte com el de la Catalunya Nord "ha de ser purament protocol·lària", i per tant "no ha de traduir-se mai en un acte de Govern". "Som un mitjà de comunicació públic i exigim imparcialitat i independència de qualsevol poder polític", conclou la nota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari