BALANÇ POSITIU

Amazon confirma una segona edició d'"OT" i revela les xifres del programa

La plataforma anuncia que Chenoa també repetirà com a presentadora del concurs que ha acumulat 3,5 milions d'usuaris

"OT" tindrà una segona temporada a Amazon

L'èxit de la primera edició d'Operación triunfo a Amazon Prime ha provocat que aquest dimarts, només unes hores després de la gran final que va proclamar Naiara com a guayadora d'OT 2023, la plataforma ha confirmat que ha renovat el format per a una segona edició. "Estem molt contents de poder anunciar que hi haurà una segona temporada de OT a Amazon", ha anunciat María José Rodríguez, responsable de continguts de Prime Vídeo a Espanya.

"Una vegada més 'Operación Triunfo' ha fet història de la televisió", ha afirmat Tinet Rubira, director de Gestmusic. Cal recordar que OT era el primer contingut diari en directe de Prime Vídeo a l'estat espanyol i el seu balanç ha resultat del tot positiu si fem cas a les dades fetes públiques per la plataforma. OT 2023 ha acumulat 3,5 milions d'espectadors únics amb una fidelització del 85%.

Les xifres d'OT 2023

  • L'app oficial del programa ha registrat un total de 1,6 milions d'usuaris, superant l'anterior rècord de 820.000 registres de les edicions de 2017 i 2018.
  • Un total de 8,6 milions de vots setmanals durant a la Gala 10, batent el màxim històric de 3,6 milions del 2018. Durant la final es van registrar 5,6 milions de vots.
  • El TikTok ha obtingut 5 mil milions de visualitzacions.
  • El canal 24h de YouTube, ha superat el rècord de consum d'audiència en directe des de la seva implantació l'any 2017 amb més de 180.000 usuaris connectats per a veure el repartiment de temes de la Gala 6.

Chenoa també renova com a presentadora

La notícia de la seva renovació d'OT a Amazon també ha anat lligat a un altre anunci i és que Chenoa continuarà sent la presentadora del concurs després del seu debut aquest 2023.

ETIQUETES:

Deixa un comentari