BENIDORM FEST

Sofia Coll, la nova presentadora de TV3 que podria dur el català a Eurovisió

La cantant i exconcursant de la segona edició d'"Eufòria", és una de les favorites del "Benidorm Fest 2024" amb "Here to stay"

Sofia Coll, aspirant catalana que podria arribar a Eurovisió

Sofia Coll (25) és una de les candidates favorites del Benidorm Fest 2024. La cantant barcelonina, i exconcursant de la segona edició d'Eufòria, va superar la primera semifinal d'aquest dimarts, tal com ja indicaven les cases d'apostes, que la situen com una de les grans favorites de l'edició.

El seu tema, Here to stay, principalment en castellà, també conté fragments en anglès i en català: "Perdoneu, que no he parlat català / I de casa no s'ha de renunciar / Em saluden quan passo pel carrer / No m'atabalo dic «cheese» passi-ho bé". De fet, ella mateixa va explicar que aquestes frases en català són un agraïment a la Catalunya pel suport que ha rebut des que va entrar a concursar al concurs de TV3. "Això és el més heavy que he fet en la meva vida, estic agraïda de tot l'amor que he rebut. Tant de bo puguem anar juntes a Eurovisió", va dir després de l'actuació.

De La Voz Kids a presentadora de TV3

Tot i que el seu gran salt a la popularitat va sorgir arran del seu pas per la segona edició d'Eufòria on va quedar quarta, la filla de qui va ser vicepresident de Societat Civil Catalana, Joaquim Coll, va començar la seva carrera televisiva i artística amb només 14 anys. Va ser al programa La Voz Kids de l'edició del 2014 quan encara s'emetia a Telecinco, i on va formar part de l'equip de Malú.

L'any 2018 també va estar a punt d'entrar a Operación triunfo tot i que finalment no va aconseguir superar el càsting final. L'any 2019, amb només 20 anys va publicar el seu primer single Before I Forget What's Love; i un any després, va publicar el seu primer disc.

Abans d'arribar al Benidorm Fest i després del seu pas per Eufòria, TV3 la va fitxar com a presentadora d'Èpic Nails, un nou talent que busca al millor artista d'ungles de Catalunya i que produeix Minoria absoluta (Polònia, Està passant). Recentment també l'hem pogut veure com a reportera d'EVA, el nou canal juvenil de 3Cat que crea contingut per a Twitter, TikTok i Instagram.

Si aquest dissabte guanya la final del Benidorm Fest, Coll podria ser la primera cantant que porta el català a Eurovisió, encara que només sigui per uns pocs segons.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Carles

    Una frase en catala i ja li donen un Oscar!

Deixa un comentari