PERIODISTA

Jordi Évole torna a TV3 i celebra el canvi de la cadena: "Està en un procés d'obertura"

El presentador de La Sexta també va revelar que vol entrevistar Carles Puigdemont i Jordi Pujol: "Han de donar una entrevista per a Espanya"

Jordi Évole a "Col·lapse"

Jordi Évole (49) ha tornat per partida doble a TV3. Divendres el vam poder veure a la gala especial 40 anys i una nit on es va es va retrobar amb Andreu Buenafuente, i aquest dissabte va ser un dels convidats del Col·lapse de Ricard Ustrell. El periodista de Cornellà de Llobregat va sorprendre explicant el boicot dels seus veïns quan van començar les emisions de TV3 l'any 1983. "Al principi s'havia de posar un repetidor de senyal i els meus veïns van votar que no. Jo anava a veure TV3 a casa del meu tiet Dionosio", va relatar.

Després d'això, el presentador també va revelar que hi ha dues persones que se li resisteixen a ser entrevistades. Un és Carles Puigdemont. Ha de donar una entrevista per a tota Espanya. Ell està molt cremat amb els propietaris dels mtijans a Espanya. No li agrada que al darrera de La Sexta hi hagi el Grup Planeta. Creu que van ser molt nocius pels seus interessos..."

"L'altra, és una entrevista a Jordi Pujol. Ens hem vist vaies vegades al seu despatx, però ha prefertit donar les entrevistes als mitjans catalans…", va afegir.

"M'agradaria que TV3 fos més transversal"

Tot i aquest interès pels polítics catalans, Évole va criticar TV3 pel seu viratge després del procés d'independència. "Mira el programa que fèies i el que fas ara… Tu presentaves el 'FAQS'… Aquell programa era un monogràfic del procés…. La diferència del que fas i fèies és abismal!", va sentenciar.

"Jo he criticat obertament TV3 però crec que ara està en un procés d'obertura. Va tenir una època en què tenia un públic i no en volia més. És bo que TV3 faci productes que es puguin veure al barri de Bellvitge o el barri de Sant Ildefons, a llocs on la peentració de Tv3 havia estat més gran en d'altres moments… M'agradaria que fos més transversal i crec que ara ho està fent", va afegir.

Évole, també va parlar del polèmic documental "No me llame Ternera" de Netflix. "Em costaria molt entrevistar als nois de 'La manada' però amb Ternera no em passa, és diferent", va assegurar. "Hi ha hagut doss diaris de Madrid que després de veure el documental han rectificat i m'han dit que no blanquegem a Ternera", va afegir.

ETIQUETES:

Deixa un comentari