PLATS BRUTS

Joel Joan respon al director de TV3: "No hem arribat a cap acord"

"Des de la sèrie 'El Crac', que hem presentat coses però no els hi acaba de fer el pes", ha reconegut l'actor i director

Joel Joan aquest dimarts a TV3

No fa ni 48 hores que el director de TV3, Sigfrid Gras, va deixar la porta oberta a un possible retorn de Plats bruts i Joel Joan ja ha respost a aquest oferiment. Cal recordar que en una entrevista recent, el protagonista de l'exitosa sèrie havia dit que "un Plats bruts 2 seria una bomba". "Si el Lopes i el David tornessin a ser en aquell sofà vint-i-cinc anys més tard sens dubte seria una revolució", va assegurar.

Tot i això, Joan va explicar que "TV3 no s'ha mogut mai per fer-ho. Per part seva, ningú no hi està interessat". Unes paraules que aquest dissabte va voler desmentir el propi director de TV3 al Col·lapse de Ricard Ustrell: "Ho estem mirant… És un dels grans èxits que tenim i fa anys que en parlem amb ells (Joel Joan i Jordi Sànchez). Ho hem de tornar a parlar perquè en d'altres moments no s'havia arribat a cap acord. Ho estarem mirant, però de ben segur que ens interessarem per això", va assegurar Gras.

Joel Joan respon al director de TV3

"No hem arribat a cap acord"

Aquest dimarts, coincidint amb els 40 anys de TV3, Joan ha estat entrevistat al Planta baixa i ha dit el següent: "És molt satisfactori tenir al director de TV3 amb ganes de veure't. Ja fa temps que parlem de fer coses, però no els hi acaben mai de fer el pes… Des de la sèrie 'El Crac', que hem presentat coses i no hem arribat a cap acord. Per tant, no puc fer més que celebrar-ho".

"El públic em salva"

Joel Joan també ha aprofitat la conversa per sincerar-se sobre la seva vida personal. "Soc un 'tarat', no estic bé. Per mi la feina sempre ha estat una cosa massa obsessiva. Volia fer coses xul·les i això m'ha dut a viure poc la vida", ha reconegut. "Ara estic aprenent a posar-me menys pressió a sobre i a no voler enlluernar a tothom. Intento anar més tranquil…", ha explicat.

L'actor també ha deixat anar que no es considera gaire ben rebut entre els seus companys de professió: "El públic em salva perquè dins de la professió no aixeco grans passions. A mi el telèfon no em sona molt per fer coses. Tinc una personalitat que no és sumissa, jo incomodo", ha sentenciat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari