ESPAI MÍTIC

Xavier Sardà reobre "Crónicas Marcianas" i els seus col·laboradors revelen que era "molt dur"

El presentador català va retrobar-se amb les cares més populars del late night com Paz Padilla, Carlos Latre o Xavier Deltell

Xavier Sardà reobre "Crónicas marcianas" a Telecinco

Telecinco va recuperar per una nit el mític Crónicas Marcianas de Xavier Sardà després de 18 anys i va liderar la nit a Catalunya amb un bon 15,4% (14,2% a Espanya). El presentador català va reunir als protagonistes més mítics del late night que va arrasar entre els anys 1997 i 2005 com Paz Padilla, Carlos Latre, Xavier Deltell o Mariano Mariano. Ara bé, també hi va haver l'absència de Manel Fuentes i Boris Izaguirre (només va aparèixer a través de vídeo), pels seus compromisos contractuals amb la competència d'Atresmedia.

Sardà, actual col·laborador de diversos espais i cadenes com TV3 o Telecinco, va revolucionar les matinades de la televisió espanyola de la mà de Gestmusic i fins i tot va aconseguir destronar el polèmic Pepe Navarro quan aquest va fer el salt a Antena 3 amb La sonrisa del pelícano.

Crónicas marcianas va aconseguir crear un star system que no va deixar indiferent amb polèmiques i sortides de to sonades. Qui no s'enrecorda de Margarita Seisdedos, Aída Nizar, Carlos Navarro 'El Yoyas', Alessandro Lequio, Mila Ximénez o Coto Matamoros?.

Sardà amb els protagonistes de "Crónicas marcianas. El Reencuentro"

Al programa especial també hi va haver la presència d'altres figures emblemàtiques que han format part de l'espai com Frank Blanco, Loles León, Ramoncín, Enrique del Pozo, Pilar Rahola, Marta López, Javier Nart, Susana Reche, Toni Clapés, Juan Carlos Ortega i Marbelys Zamora.

Sardà era molt "dur"

Carlos Latre va ser un dels grans protagonistes de la nit recordant les seves brillants imitacions de personatges com la Pantoja de Puerto Rico, la Bruja Lola, la cantant Tamara, Dinio, entre molts d'altres. Però tot no van ser elogis i alguns col·laboradors van posar de manifest com Sardà era un "molt dur" com a cap de programa. L'actriu Loles León va revelar que havia tingut "enganxades" amb el català i Latre va assegurar que el presentador "era un cabró".

Tot i l'èxit del retrobament, per ara, no està clar si aquest retrobament només serà cosa d'un dia. Tot i que Sardà es va mostrar obert a la idea, sembla que de moment no serà possible.

ETIQUETES:

Deixa un comentari