GALA

"OT 2023" expulsa la primera concursant després d'una setmana d'esbroncades a l'acadèmia

La Gala 2 del concurs musical que s'emet a Amazon va acomiadar aquest dilluns Suzete i va nominar Omar i Álex Márquez

Suzete, primera expulsada d'OT 2023
Suzete, primera expulsada d'OT 2023

"La primera expulsió és una bufetada de realitat", deia Noemí Galera abans de conèixer el nom del primer expulsat d'OT 2023. Lucas es va mantenir ferm només uns punts per sobre d'una Suzete que aquest dilluns va brillar sobre l'escenari, però que no va aconseguir enamorar els fans del talent show musical d'Amazon Prime. Les llàgrimes van envair-la quan es van conèixer els resultats de les votacions del públic i Chenoa, que a cada gala millora amb la seva tasca de presentadora, va acomiadar-la dient que "això és OT".

Setmana d'esbroncades a l'acadèmia

La segona setmana a l'acadèmia d'Operación Triunfo ha estat marcada per les esbroncades que Noemí Galera, directora, ha fet als concursants. La neteja i la poca disciplina han protagonitzat set dies de convivència al Parc Audiovisual de Terrassa. I també es van fer notar durant la Gala 2. Fins i tot la jurat convidada, Vanesa Martín, va advertir els concursants que cal aprofitar l'oportunitat perquè molts altres aspirants s'han quedat fora i ells són "uns afortunats".

La falta de disciplina es va fer visible durant les actuacions que van ser de tot menys regulars. El primer trio de la nit, després de les actuacions dels nominats, el van protagonitzar Ruslana, Chiara i Bea cantant el Walk Like an Egyptian de The Bangles. Un triomf dalt de l'escenari per l'alegria que van transmetre, tot i que el jurat les va advertir perquè "s'havien passat de rosca" a nivell vocal.

Álvaro Mayo i Denna van interpretar el tema El fin del mundo de La La Love You: ell va conquistar els jutges, però ella no perquè va "desafinar" i va quedar nominada. Tot i això, els professors la van alliberar al final de la gala. Juanjo i Cris van ser els tercers, al ritme de Leave the Door Open, un tema de Bruno Mars, Anderson Paak i Silk Sonic que va convèncer el jurat, tot i demanar-los que "aprofitin més el temps a l'acadèmia per aprendre" perquè els havien vist "desconnectats".

No va tenir tanta sort el duet format per Álex Márquez i Violeta, que van cantar un Quiero decirte d'Abraham Mateo i Ana Mena que els va portar a la nominació directa per "falta de connexió" i "evolució estancada", respectivament. Ella, salvada pels companys. El quart nominat de la nit va ser Omar, que va cantar amb Salma i Naiara el Se fue de Laura Pausini. Elles, "brillants", però ell no va convèncer.

Un favorit i dos nominats finals

Pel que fa a les actuacions, la segona favorita d'OT 2023 va ser Naiara, que es va imposar a Paul i Martin. Després que els professors salvessin Denna i els companys apostessin per Violeta, els dos nominats d'aquesta setmana són Álex Márquez i Omar. Així, la propera setmana els dos nominats obriran la Gala 3 amb un tema en solitari, que ells mateixos hauran triat, mentre la resta tornaran a actuar en duet o trio amb les cançons que els assignin els professors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari