ENTREVISTA

Oriol Junqueras sorprèn com a tertulià a Telecinco i revela el seu passat a Extremadura

El líder republicà ha estat entrevistat al programa "La mirada crítica" i ha acabat a la taula de tertulians: "I si el fitxo?"

Oriol Junqueras i Ana Terradillos a "La mirada crítica"

Oriol Junqueras ha estat el protagonista del programa La mirada crítica de Telecinco d'aquest dimarts durant una entrevista amb la periodista Ana Terradillos. El president d'ERC ha analitzat l'actualitat política i la futura Llei d'amnistia que tanta polèmica ha aixecat entres les esferes de Madrid.

La gran sorpresa de l'entrevista ha arribat quan Junqueras ha abandonat la cadira d'entrevistat i s'ha afegit a la taula dels tertulians del programa per respondre a les seves preguntes com si fos un col·laborador més. Una pràctica força habitual a les cadenes d'àmbit català, com TV3, RAC1 i Catràdio, però com molt poc usual a les cadenes espanyoles.

Esther Palomera, tertuliana del programa, no ha dubtat en elogiar al líder d'ERC a través d'una piulada a X: "Això suposa un precedent pels que porten anys exigent als tertulians que no preguntin", ha assegurat.

Junqueras s'ha mostrat molt còmode amb la situació, tant, que fins i tot ha provocat que la presentadora de l'espai fins i tot li ha fet la següent proposta: "I si el fitxo com a tertulià?". El republicà, no ho ha descartat: "Ah doncs mira! Com que estic inhabilitat i no puc tenir càrrecs institucionals, potser m'apunto". "Molt no paguem…", li ha replicat Terradillos. "Bueno, no passa res", ha respot el líder independentista.

Junqueras s'incorpora de tertulià a "La mirada crítica"

Junqueras revela que va treballar a Extremadura

Després d'això, Junqueras, ha revelat el seu passat televisiu fins ara desconegut, si més no fora de Catalunya. "Jo m'he dedicat durant uns quants anys al món de la televisió. Vaig treballar una temporada a Extremadura com a ajudant de realització. Ningú s'enrecorda perquè era molt jove i vaig passar desapercebut", ha explicat, assegurant que "em van tractar molt bé". Terradillos ha finalitzat la conversa entre elogis cap al seu convidat: "Ha estat un plaer. Records a la seva família".

ETIQUETES:

Deixa un comentari