CONTUNDENT

Laura Rosel valora els resultats de Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio: "Puc estar tranquil·la"

"Quan em van dir que no seguiria va ser un cop dur i dolorós. Em va generar ràbia i frustració", ha explicat l'expresentadora del matinal radiofònic

Laura Rosel inicia un nou rumb professional

La periodista Laura Rosel (43) ha trencat el seu silenci i ha valorat els resultats del darrer EGM (Estudi General de Mitjans) que va tornar a situar Jordi Basté líder sense rival a RAC1 amb 704.000 oients. El nou El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell en va obtenir 410.000 oients, marcant una diferència de 294.000 oients.

Unes dades que aquest divendres van fer reaccionar a l'expresentadora del matinal de l'emissora pública que va ser rellevada al juliol amb la intenció de retallar la distància amb l'emissora del Grup Godó. Cal recordar que Basté és manté líder indiscutible des de l'abril del 2009 . El darrer estudi amb Rosel al capdavant del matinal de Catalunya Ràdio, el de RAC1 tenia 711.000 oients diaris i Rosel 443.000, una diferència de 280.000 oients que ara s'ha eixamplat.

En declracions al programa Llapis de Memòria de la SER Catalunya, Rosel va assegurar que el seu objectiu era que "havíem d'arribar als 500.000 oients però no ho vam aconseguir". És molt difícil i més quan tens bèsties com Jordi Basté que ja porta 14 anys. La ràdio necesita una aposta sostinguda en el temps, amb una temporada no fas res", va sentenciar.

Rosel i Basté, en imatge d'arxiu | Catalunya Ràdio | RAC1

"Puc estar tranquil·la i amb el cap ben alt"

"Què vas pensar quan vas veure els últims EGM?", li va preguntar el presentador Òscar Moré. "Aquell matí vaig rebre molts missatges i em vaig emocionar. Vaig pensar: 'Doncs sí, has de tenir el cap ben alt i estar tranquil·la'", va respondre Rosel, posant de manifest que els seus resultats no eren tan dolents.

L'ex de Catalunya Ràdio també va explicar que ho va passar molt malament les darreres setmanes al capdavant de l'espai matinal quan la direcció no li va comunicar fins a l'últim moment si continuaria una temporada més: "Era una angoixa constant. No sabíem què fer, era molt inquietant i quan em van dir que no seguiria va ser un cop dur i dolorós. Em va generar ràbia i frustració", va assegurar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari