ENFADADA

Ana Rosa esclata en directe contra la portaveu de Junts, Míriam Nogueras: "Me la bufa!"

La presentadora de "TardeAR" respon furiosa a les paraules de la dirigent juntaire al Congrés citant Gabriel Rufián: Set monedes de plata"

Ana Rosa Quintana critica Colau a Telecinco

Ana Rosa Quintana ha tornat a demostrar la seva fúria contra els partits independentistes catalans durant l'emissió en directe del seu TardeAr a Telecinco. La presentadora va respondre aquest dimecres a la portaveu de Junts, Míriam Nogueras, que dimarts havia citat a la periodista de Telecinco durant una de les seves intervencions al Congrés dels Diputats.

"Cal posar nom i cognoms als responsables dels mitjans de comunicació que han contribuït de manera conscient a tota aquesta estafa, a aquesta macrooperació contra l'independentisme català i també en contra de Catalunya", va assegurar la portaveu de Junts. Nogueras va posar noms i cognoms: "Entenc que noms com Ana Rosa Quintana, Mauricio Casals, Ferreras i els seus altaveus es puguin sentir al·ludits amb aquesta intervenció. Mai han volgut voluntàriament acabar amb aquest llast".

Unes paraules que van molestar d'allò més a Quintana que abans de respondre-li, va voler cedir la paraula a Xavier Sardà, que formava part de la taula de tertúlians del programa. El presentador català va explicar que coneix personalment a Nogueras i va respondre a les seves declaracions atacant a un clàssic com és TV3: "La conec i no tinc mala relació amb ella, però si parlem de cadenes de televisió, TV3 diguem… En fi, és analitzable també des del punt de vista polític".

Ana Rosa esclata contra Nogueras a "TardeAR"

Després d'aquestes paraules, va arribar el torn d'Ana Rosa, que amb una cara de pocs amics, va respondre així a la portaveu de Junts: "Els vull dir una cosa: el que digui aquesta me la bufa, m'és igual. És una senyora que està fent de portaveu del seu cap que encara és un delinqüent, després l'amnistiaran però encara és un fugit de la justícia, fugit d'un maleter, que és una cosa molt lletja….. Almenys Junqueras va tenir la dignitat de quedar-se i estar amb els seus", va dir en referència a Carles Puigdemont.

Quintana: "Ja ho va dir Gabriel Rufián"

Quintana també va mostrar la seva preocupació pels "còmplices" amb la representant de Junts. "Em preocupa que estigui allà dient això i que hi hagi un govern sencer, que hi hagi moltíssims diputats callats i en silenci. Això és el que realment em preocupa", va dir en referència al PSOE. "Ja ho va dir Gabriel Rufián: les set monedes de plata", va afegir la presentadora, en clara al·lusió al polèmic tuit de les 155 monedes de plata, que el d'ERC va escriure l'octubre de 2017, quan Puigdemont es va decantar per convocar eleccions enlloc de proclamar la independència i que ara va tornar a dir en referència als 7 diputats de Junts.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Maties

    Aquesta dona, que te la barra de volerse passar per autora d'un llibre que li va escriure un altra persona, en te prou que qualsevol ser humà siga independentista, per considerar-lo un delinqüent. I tothom sabem que dorm cada nit amb un delinqüent, en aquest cas declarat i condemnat formalment, cosa que amaga la pobra dona. En quan al Xavi Sardà que s'apresura a culpar a tv3 de qualsevol delicte independentista, marca la indigència del seu cervellet. És cert que aquesta mena de gent causen dany a persones innocents, peró fan pena alhora per la seua maldat gratuita.

Deixa un comentari