RÀDIO

Albert Om s'incorpora a "El Matí de Catalunya Ràdio" per Nadal

El periodista i presentador torna a la ràdio pública després que RAC1 prescindís del seu programa "Islàndia"

Nou canvi de casa a la ràdio catalana. Ara és el periodista i presentador Albert Om qui ha canviat els micròfons de Rac1 pels de Catalunya Ràdio i s'ha unit als matins de la cadena pública. Hi parlarà durant Nadal, en una secció en què farà un repàs personal del que ha donat de si el 2023.

Així ho ha anunciat la mateixa Catalunya Ràdio aquest dijous, en el que és el moviment contrari al de la periodista i antiga presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio Laura Rosel, nova opinadora del Món a Rac1. De fet, Rosel també va tornar a una cadena coneguda, ja que hi va treballar abans de fer el salt a la CCMA.

Amb tot, el canvi de cromos d'Om i Rosel és una nova mostra del pols entre les dues ràdios capdavanteres al país. En aquest sentit, Om va dir fa uns dies en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio que "quan algú marxa d'un lloc estripant, perd la raó".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Amparo

    "quan algú marxa dálgún lloc estripant, perd la raó", paraules sàvies i assenyades, a veure si alguna vaca sagrada venitosa, prepotent, pren nota.

Deixa un comentari