CONCURS

Així ha estat el càsting de la 3a edició d'"Eufòria" a Barcelona: "No posem cap filtre d'edat"

Les proves acabaran aquest dissabte i només 100 candidats passaran a la següent fase que tindrà lloc a finals d'aquest mes

Sofia Coll, exconcursant d'"Eufòria" al càsting de Barcelona

La tria dels 16 concursants de la 3a edició d'Eufòria ja ha començat. L'exitós concurs musical de TV3 que tornaran a presentar Marta Torné (45) i Miki Núñez (27) tornarà a les pantalles de TV3 al març del 2024. Eufòria mantindrà l'essència del format, però tornarà amb grans novetats. La més destacada és que s'amplia la franja d'edat dels participants i es buscaran nous estils fins ara no vistos al programa.

"No posem cap filtre d'edat. Busquem veus genuïnes i personalitats que siguin artistes", ha avançat Tono Hernàndez, productor executiu del programa aquest divendres en declaracions a elmondelatele.cat. També hi haurà canvis a la taula del jurat on hi haurà noves cares i d'altres que no seguiran. D'altra banda, en la nova edició també destacaran fases sorprenents a què s'hauran d'afrontar els aspirants a ser una de les millors veus del país. Reptes que volen posar a prova la capacitat dels concursants d'emocionar i connectar amb el públic.

L'equip del programa ja treballa a ple rendiment i ha començat a buscar els que seran els nous concursants en un càsting presencial que se celebra a la plaça de Catalunya de Barcelona entre els dies 30 de novembre i 2 de desembre. Unes proves que arriben després d'una fase virtual de rècord, més d'un miler de persones han estat convocades al càsting.

Pel càsting també han passat alguns dels exconcursants de la segona edició del concurs com Sofia Coll, que també ah estat una de les escollides per participar al Benidorm Fest 2024 i lluitar per ser la representant de TVE al Festival d'Eurovisió del proper any. En conversa amb aquest mitjà, la cantant encara no ha pogut avançar si defensarà un tema en català. "Serà una cançó pop amb combinació d'altres gèneres. Estem treballant perquè visualment sigui molt potent", ha explicat.

Només 100 aspirants passaran a la següent fase

Durant els tres dies els aspirants intentaran demostrar a l'equip de càsting del programa que mereixen passar a la següent fase. Enguany el nivell puja i l'exigència del jurat també. No n'hi haurà prou amb cantar bé. Només un màxim de 100 aspirants aconseguiran passar a la segona fase de càsting, que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de desembre.

Eufòria tornarà al 2024 amb una nova edició que pretén superar les altres. El concurs musical va aconseguir unes audiències excel·lents en les seves anteriors edicions, registrant una quota mitjana de més del 20%. La gala final de la segona edició va aconseguir un gran 26,2% de quota de pantalla, 410.000 espectadors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari