GALA 0

"OT 2023" s'estrena a Amazon amb problemes de so i una sentència unànime de Chenoa

"Operación Triunfo" va emetre la seva primera gala a Amazon convertint-se en el primer espai de gran format que s'emet en directe a una plataforma

Chenoa a la gala 0 d'"OT 2023"

Operación Triunfo va reobrir la seva acadèmia del Parc Audiovisual de Terrassa convertint-se en el primer espai de gran format que s'emet en directe a una plataforma privada com és Amazon Prime Video. D'aquesta manera, el concurs musical de Gestmusic va arrencar la seva quarta etapa a la televisió després del seu pas per TVE (2001-2004), Telecinco (2005-2011) i TVE (2017-2020).

La gala 0 emesa a partir de les 22h va estar conduida per Chenoa que serà la presentadora de les gales setmanals dels dilluns. La cantant mallorquina que va quedar quarta a la primera edició d'OT a TVE que va guanyar Rosa López, va voler recordar el seu pas pel concurs lluint el número 89 que va dur al seu càsting.

"Torna 'OT'. Fa 22 anys vaig trepitjar aquest mateix escenari que em va canviar la vida. Tornem renovats però amb la mateixa formula. S'obre una nova etapa i es tanca un cercle per a mi". Aquestes van ser les primeres apraules de Chenoa, abans d'encendre els llums i descobrir el nou i espectacular plató amb una capacitat de prop de 1.000 persones.

Problemes de so

La primera gala va servir per conèixer als 16 concursants que van entrar definitivament a l'acadèmia però també va fer evident els problemes tècnics i de so que van deslluir l'estrena. "Soc l'únic que no escolta res?", va ser un dels comentaris més repetits a les xarxes socials. En canvi, la nota positiva del nou OT va ser el bon fer de Chenoa que va demostrar una gran agilitat i una naturalitat com a presentadora que va sorprendre a molts dels seus seguidors.

18 aspirants i 16 concursants definitius

Tot i que la gala 0 la van començar com sempre amb 18 aspirants, al final de la nit només 16 es van convertir en concursants definitius, després de l'expulsió de Lina de Sol (Vigo) i Edu Izaña (Tenerife). Els concursants són: Martin, Paul, Violeta, Bea, Chiara, Ruslana, Juanjo, Salma, Lucas, Álex Márquez, Suzette, Naiara, Omar, Cris, Denna, Álvaro Mayo. Com ja vam explicar fa uns dies, cap d'ells és d'origen català.

Els concursants d'OT 2023

1. Denna (22 anys Granada)

2. Paul ( 20 anys, Granada)

3. Omar (26 anys, Guadalajara)

4. Bea (19 anys, Madrid)

5. Juanjo Bona (19 anys, Magallón, Saragossa)

6. Salma (20 anys, Mijas, Màlaga)

7. Martín Urrutia (18 anys, Bilbao)

8. Lucas (22 anys, Uruguai)

9. Naiara (26 anys, Saragossa)

10. Álvaro Mayo (21 anys, Sevilla)

11. Cris (24 anys, Tenerife)

12. Ruslana (18 anys, Ucraïna)

13. Suzete (22 anys, Sao Tomé i Príncipe i criada a Portugal)

14. Chiara (19 anys, Menorca)

15. Álex Márquez (24 anys, Còrdova)

16. Violeta Odar (22 anys, Motril, Granada)

Amazon Prime també ha posat en marxa el canal 24h d'OT 2023 a YouTube que ja es pot seguir en directe:

ETIQUETES:

Deixa un comentari