GUERRA

Mor el productor executiu de la sèrie de Netflix "Fauda" en combat a Gaza

A més del difunt Matan Meir, l'actor i cantautor Idan Amedi i el creador i protagonista de la producció, Lior Raz, també lluiten amb l'exèrcit d'Israel a la Franja

La guerra entre Israel i Hamàs s'ha cobrat una nova víctima il·lustre. Es tracta del productor de la popular sèrie de Netflix Fauda, Matan Meir, que va perdre la vida divendres passat en una incursió de l'exèrcit israelià a la Franja de Gaza. Així ho ha comunicat aquest dilluns l'equip de la sèrie a través de les seves xarxes socials.

Meir no és l'únic integrant de l'equip que s'ha implicat de manera directa en el conflicte bèl·lic. L'actor i cantautor Idan Amedi, també es va unir a l'exèrcit israelià, juntament amb el creador i protagonista, Lior Raz, que va anunciar fa setmanes que estava participant en una missió de rescat a la Franja amb la unitat antiterrorista de les Forces de Defensa de l'Israel (FDI).

Al país hebreu, el servei militar és obligatori per a tota la població, homes i dones, a partir dels 18 anys. Els dos actors el van realitzar i ara han decidit participar activament a la guerra. "Estem aquí per protegir els nostres infants, famílies i llars", va defensar Amedi.

ETIQUETES:

Deixa un comentari