ARTISTA

Miguel Bosé revela com va sortir de l'"infern" de les drogues després de 30 anys d'excessos

El cantant va confessar a Telecinco haver provat tota mena de substàncies: "Va arribar un moment en què ja no era divertit"

Miguel Bosé a Telecinco

El cantant Miguel Bosé (67) va ser el protagonista de la nit de Telecinco d'aquest dilluns, primer amb l'emissió d'un nou epsiodi de la sèrie Bosé, i del debat posterior La noche de Bosé conduït per Joaquín Prat. Al capítol, es va poder veure l'època de drogues i excessos que el cantant va viure als anys vuitanta. Una etapa on va provar tot tipus de substàncies estupefaents i en les quals el sexe i l'alcohol formaven part de la seva rutina diària.

El propi Bosé va explicar durant una entrevista del programa com va sortir de l'"infern" de les drogues després de l'èxit del seu àlbum Bandido. "En el meu cas, va ser saturació. Quan és part de la festa, aporta relacions i coses, és festa. Però quan passa a la quotidianitat ja no té sentit i perd la gràcia. Perd la diversió i hi ha un moment que dius 'Ja'. Això no és divertit", va explicar l'artista.

El cantant va reconèixer que en realitat les drogues no li aportaven res de positiu: "Generalment s'entra però mai se surt", va assegurar. Al debat posterior, les seves germanes Paola i Lucía Dominguín van assenyalar la força de voluntat que va tenir el seu germà per deixar les drogues, assegurant que havia arribat a passar dos anys sense veure la llum del Sol.

De fet, no és la primera vegada que veiem al cantant parlar sobre aquesta qüestió. En la seva darrera visita a El Hormiguero va reconèixer que es va drogar durant 30 anys de la seva vida. El cantant va reconèixer haver estat addicte a l'alcohol, al tabac, al sexe, excepte l'heroïna, perquè li feien por les agulles. "Prenia cocaïna, èxtasis, marihuana…".

ETIQUETES:

Deixa un comentari