NOVA PRESENTADORA

Laura Escanes i la seva estrena a TV3: "Em dèien: 'Què fa aquesta nena aquí?'"

La influencer catalana va explicar al "Col·lapse" de Ricard Ustrell com ha viscut el seu debut com a nova presentadora de TV3

Laura Escanes a "Col·lapse" (TV3)

El Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte va comptar amb la visita de Laura Escanes (27). La popular influencer catalana va explicar com està vivint la seva estrena com a nova presentadora de TV3 i l'elecció com a conductora de les Campandes de Cap d'Any d'aquest 2023 al costat del cantant Miki Núñez.

Cal recordar que Escanes ha estat un dels grans reclams de la nova plataforma 3Cat amb el reality d'aventures La travessa que s'ha situat als primers llocs del rànquing del més vist des de la seva estrena. "Ho estàs petant! T'esperaves aquesta rebuda?", va dir-li Ustrell. "No m'esperava tants bons comentaris!", va assegurar la influencer.

"Em posava a plorar"

El presentador de Col·lapse també va preguntar a la noia com havia gestionat la seva estrena com a presentadora a TV3. "M'ha costat, ho vaig patir. Tot l'equip ho saben, les primeres setmanes van ser complicades. Jo soc una persona que em culpo molt, em veig tots els defectes possibles. M'afecta molt el que digui la gent, encara que vagi de que no, m'afecta molt. Estava amb una pressió de voler-ho fer bé, però a sobre, rebre tants comentaris de 'aquesta nena què fa aquí?", va reconèixer Escanes.

Laura Escanes a "La travessa"

Tant és així, que durant els primers dies de rodatge del nou programa es posava a plorar: "Cada vegada que acabava de fer un text, em girava i em posava a plorar. Venia el director i em deia 'Laura, que tu pots', que hem confiat en tu, de veritat…'. I jo, ja, però és que no puc!", va explicar la presentadora.

La nova cara de TV3 també va assegurar que necessita tenir-ho tot controlat: "Soc una mica boja de l'ordre. Quan he entrat al plató he preguntat per on havia dentrar, on m'havia d'asseure". Preguntada pel seu futur com a influencer, la noia va explicar que intenta no pensar-hi massa perquè li genera ansietat. "La meva vida no són només les xarxes", va voler deixar clar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari