CAMPANADES

Laura Escanes i Miki Núñez presentaran les Campanades de Cap d'Any a TV3

La popular influencer i el copresentador d'"Eufòria" donaran la benvinguda al 2024 des de la ciutat de Barcelona

Miki Núñez i Laura Escanes faran els Campanades de TV3

La influencer i flamant presentadora del nou reality La travessa, Laura Escanes (27) i el cantant i copresentador d'Eufòria, Miki Núñez (27) seran els encarregats de presentar les Campanades de Cap d'Any de TV3 que es faran un any més des de Barcelona.

L'elecció d'Escanes arriba després del seu èxit com a conductora de La travessa, el nou reality d'aventures de la plataforma 3Cat que s'ha situat entre els continguts més vistos. La catalana també triomfa a pràcticament totes les plataformes, com Twitter (X), TikTok, o Instagram, on té prop de 2 milions de seguidors.

Per la seva banda, Miki Núñez repetirà experiència presentant l'especial de la nit de Cap d'Any a TV3. L'any 2022 ja va donar la benvinguda al nou any, juntament amb Mariona Escoda, la guanyadora de la primera edició d'Eufòria, el programa que ell mateix copresenta amb Marta Torné. El cantant terrassenc també ha estat noticia també, darrerament, per la publicació del seu tercer àlbum titulat "121", un treball discogràfic que l'està portant de gira per tot l'Estat.

Miki Núñez i Mariona Escoda a les Campanades del 2022

"Us esperem a TV3"

En un vídeo promocional que ha fet públic aquest divendres la cadena pública a les seves xarxes socials, Escanes i Núñez es dirigeixen als espectadors catalans molt emocionats: "La nit de Cap d'Any us esperem a TV3. Quines Ganes!". L'any passat, l'especial de les Campanades de TV3 van reunir 962.000 espectadors i una quota del 39,2%. Durant el minut exacte del raïm la xifra va pujar fins a 1.197.000 espectadors i un espectacular 43,1%.

Unes xifres que van tornar a superar amb escreix a la resta de cadenes. A Antena 3, Cristina Pedroche i Alberto Chicote van ser segons amb 586.000 espectadors i un 23,8% i La 1 amb Ana Obregón i Los Morancos van quedar tercers amb 381.000 seguidors (15,3%).

Aquest divendres a la tarda, Miki Núñez ha explicat a Catalunya Ràdio quan va saber que havia estat l'escollit per tornar a acomiadar l'any a TV3. "M'en vaig assabentar ahir a la nit a última hora. Em van dir: 'Què fas demà a les 10 del matí'".

ETIQUETES:

Deixa un comentari