PRESENTADOR

Jorge Javier Vázquez reacciona a la investidura de Pedro Sánchez amb un sonat dard a Feijóo

El presentador català ha celebrat l'elecció del candidat socialista carregant contra el líder del PP: "Durarà el mateix que jo..."

Jorge Javier Vázquez ironitza amb el futur del líder del PP

El presentador badaloní Jorge Javier Vázquez (53) ha celebrat l'elecció de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol aquest dijous al Congrés amb 179 vots a favor. El periodista, allunyat de les càmeres de televisió des de la cancel·lació del fallit Cuentos chinos, no ha dubtat en reaccionar a través de les seves xarxes socials.

"Pedro, fes-me teu una vegada més. Feijóo durarà al Congrés el mateix que 'Cuentos chinos' ho va fer a Telecinco", ha assegurat l'expresentador de Sálvame. Tota una indirecta insinuant que l'actual líder del PP i nou cap de l'oposició tindria els dies comptats després del seu últim fracàs polític.

Vázquez, ha fet aquesta afirmació al costat d'una imatge seva en la qual apareix en banyador, al costat d'una guingueta de platja que tot sembla indicar que estaria situada al Brasil. Una publicació que per cert, ja acumula prop de 10 milions de "m'agrada".

El presentador que va ser acomiadat de les tardes de Telecinco d'un dia per l'altre, també ha vist com aquest dimecres, la seva successora, Ana Rosa Quintana, va tocar fons amb un nou mínim històric d'audiència. El TardeAR es va quedar amb només 51.000 espectadors i un 3,7% de quota (7,1% a Espanya), molt lluny del lideratge indiscutible de Sálvame amb quotes al voltant del 15% i el 20%

ETIQUETES:

Deixa un comentari