CONCURS

Polèmica al primer "Joc de cartes" per una concursant desfermada: "Em treu de polleguera"

El programa va viure una tensa confrontació final a causa de les males formes d'una concursant que va quedar en evidència

La Pilar de Vacarisses a "Joc de cartes"

TV3 va estrenar aquest dimecres 1 de novembre la setena temporada regular del Joc de cartes de Marc Ribas amb un capítol que va ser d'alt voltatge i que va arrasar en audiència. L'espai va aconseguir un espectacular 25,5% de quota i 445.000 espectadors. A banda d'això, el concurs va tornar amb algunes novetats. La més destacada és el canvi en el sistema de puntuacions que, en molts casos, podrà capgirar el resultat final de la classificació. I és que a partir d'ara, els concursants podran canviar una de les notes que han posat als seus rivals just abans de la confrontació final.

Al primer episodi, Ribas va buscar la millor mongeta del ganxet de la comarca del Vallès. A Sant Feliu de Codines van visitar Can Tastet, a Vilanova del Vallès la Masia Can Palau i a Matadepera el 7vuit7. El quart local que va participar va ser La Granja de Vacarisses, liderada per Pilar Salazar, una dona de 44 anys que va aixecar polseguera pels seus comentaris despectius durant tot el programa.

A la Pilar no li agradava res dels seus rivals, ni l'espai, ni el menjar, ni la cuina que les va veure totes molt brutes. La sorpresa va arribar quan va arribar el seu torn i malgrat les altes expectatives que havia generat, va quedar en evidència. Els filtres de la cuina estaven plens de greix i durant el servei la va espifiar d'allò més quan va servir uns canelons de carn al cap de sala de la Masia Can Palau. Jalil Akhezzan, de 27 anys nascut a Casablanca (Marroc) tot i que es va criar a Les Borges Blanques, a la comarca de Les Garrigues.

La Pilar excusant-se pels canelons a "Joc de cartes"

El jove, que va demostrar un perfecte català, a diferència de la seva rival que es va expressar en tot moment en castellà, no menja menja carn de porc i havia demanat uns canelons de bolets. En tastar-los, ràpidament es va adonar que eren de carn i el Marc així ho va certificar. "Ja sabem que tu i jo no tenim molt bon feeling però ha estat culpa del distribuidor. No vull que pensi que els hi he posat de carn perquè vull assassinar-lo", es va excusar ella amb poca fortuna.

"Em treu de polleguera"

El moment àlgid de la nit va arribar durant la confrontació final, quan el Jalil va descobrir que la Pilar li havia posat un 0 a la seva mongeta del ganxet. "Em va semblar patètica la seva mongeta, no tinc res més a dir. El zero patatero se l'ha menjat. Em quedo més ampla que llarga", va argumentar ella. "Per predicar primer has de donar exmple. Tu has anat a buscar merda on no n'hi havia i la teva campana estava plena d'oli i el forn també estava brut", li va respondre el noi abans d'assegurar que la Pilar tenia un restaurant "cutre" de camioners.

La dona també se les va tenir amb el Txus de Matadepera. "Ell mai es mulla, és un osset", li va espetar durant la confrontació. "La Pili em treu de polleguera. No sé que té a dins que li fa tenir aquesta mala baba amb tot i contra tot", li va respondre l'home.

Després del tens cara a cara, la classificació final va situar al Txus del 7Vuit7 de Matapdera en primera posició amb un 6,6 (el Marc li va otorgar una nota de 7,2 i el plat estrella que li va afegir mig punt més.

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. PepeLola

  A casa, que som del sector, ja fa temps que vam deixar de mirar aquest programa. Veiem que hi sortia massa fetge, pel nostre gust. Salutacions.

 2. Roser

  millor fes un curs de català, no posaré els peus al teu restaurant

 3. Neus

  Un programa de cuina i bons restaurants com es joc de cartes no poden fer sortir persones com aquesta que deixa malament al programa i a la restauració. No aniria mai a menjar aquí, xoni i xarnega, prepotent i mal vestida per sortir a la tele. Sort que va guanyar 7vuit7.

 4. Amparo

  Aquesta senyora no deuria mai sortir en un programa si és que aquest vol tenir serietat i rigor. No només queda ella en evidència, també el programa, i molt especialment la cadena i el sr. Brutal. Una auténtica i brutal vergonya!

Deixa un comentari