DADES

El 3Cat irromp amb força i ja obté el 4,1% de quota de les plataformes a Espanya

Amazon Prime es manté en primer lloc amb un 75,8%, seguida de Netflix amb un 71,5% i Disney+ amb un 41,3%

La plataforma de TV3 ja arriba el 5,6% de quota de mercat

Amazon Prime Video ja encadena 9 mesos consecutius com la plataforma més vista a l'estat espanyol. Segons les dades facilitades per la consultora Dos30', el passat mes d'octubre, Amazon va aconseguir un 75,8% de quota de mercat, amb un creixement d'un punt percentual respecte al mes de setembre. Netflix va tornar a ocupar el segon lloc amb un 71,5% de quota i es va situar líder entre les dones i en el segment de població de 16 a 29 anys.

Disney+ va tornar a ocupar la tercera posició anb un 41,3% de quota, una millora del +1.3% respecte al mes de setembre. La quarta posició va ser per a HBO Max, que va obtenir la mateixa dada que el mes anterior (34,4%).

El 3Cat se situà en 16è lloc

Una de les dades més destacades del mes d'octubre és l'estrena de la nova plataforma 3Cat que va inciar les seves emissions amb un molt bon 4,1% de quota. Unes dades que la situen en 16a posició en el rànquing sobre el total de plataformes a Espanya. Per tenir una referència, Atresplayer, la plataforma d'Antena 3 i La Sexta obté un 11,0% i RTVEPlay un 18,4%.

Font: Dos30'

Pel que fa a les sèries, la nova temporada de Lupin es va situar com la més vista de totes les plataformes amb més de 4,1 milions d'espectadors únics a Netflix. La segueixen en segon lloc, El cuerpo en llamas amb 3,8 milions d'espectadors; i Élite en tercera posició amb prop de 2,9 milions, també a Netflix. En canvi, només una sèrie de Prime Video s'ha situat al Top 5, com és La que se avecina amb 2,7 milions d'espectadors.

Font: Dos30'

En quant a programes, La Resistència de David Broncano a Movistar+ continua al capdavant del rànquing de programes més vists a les plataformes, sent l'únic capaç de superar el milió d'espectadors únics a l'octubre. En segon lloc es va situar el talent culinari de TVE, Masterchef Celebrity amb 851.000 espectadors a RTVE Play. Curiosament dos espais més de La 1 com són Aquí la tierra i el concurs El Cazador, s'han situat en 4a i 5a posició respectivament.

Font: Dos30'

ETIQUETES:

Deixa un comentari