FILM

El 3Cat incorpora la pel·lícula "Alcarràs" de Carla Simón que també es podrà veure a TV3

La nova plataforma de TV3 ha estrenat la multipremiada cinta, que també es podrà veure en obert el divendres 1 de desembre

"Alcarràs" arriba al 3Cat i TV3

Aquest dimecres 29 de novembre la plataforma 3Cat ha estrenat la multipremiada pel·lícula "Alcarràs" de Carla Simón, guanyadora de l'Os d'Or de la Berlinale i de 5 premis Gaudí. La cinta que ja es podia veure a Amazon Prime, Filmin o Apple TV també es podrà veure en obert el proper divendres 1 de desembre a TV3 a La gran pel·lícula que s'emetrà després del TN vespre.

Quan acabi l'emissió de la cinta, a les 00.15, TV3 recuperarà "Alcarràs, l'altra collita", un reportatge del 30 minuts que fa un retrat de la pagesia del país, a través del seguiment de dos pagesos del Baix Segre.

"Alcarràs", la segona pel·lícula de Carla Simón després d'"Estiu 1993", va ser el primer film rodat en català que va guanyar el màxim guardó del Festival de Cinema de Berlín. El jurat la va distingir per les seves "extraordinàries interpretacions, des d'actors infantils fins a actors de 80 anys", i per la seva capacitat de "mostrar la tendresa i la comèdia de la família i el retrat de la dependència de la terra".

La cinta fa un retrat de la pagesia catalana, i ho fa íntegrament amb actors no professionals de la zona de Lleida amb la intenció de maximitzar l'autenticitat i la credibilitat. Es van arribar a seleccionar uns 9.000 candidats tot aprofitant les festes majors d'estiu a les comarques del Segrià, l'Urgell i el Pla d'Urgell. 

ETIQUETES:

Deixa un comentari