17 DE DESEMBRE

Helena Garcia Melero i Xavi Coral, presentadors estrella de "La Marató" d'aquest 2023

El programa que recollirà fons per la salut sexual i reproductiva se celebrarà el diumenge 17 de desembre i comptarà amb algunes novetats

Helena Garcia Melero i Xavi Coral presentaran el tram final de "La Marató"

La 32a edició de La Marató de TV3 d'aquest 2023, serà més coral que mai i comptarà amb les cares més representatives de la cadena pública. Helena Garcia Melero, Xavi Coral, Roger Escapa, Núria Solé, Marta Carreras, Sara Loscos, Elisenda Carod, Marina Romero, Alba Riera, Andrea Gumes, Roger Carandell, Xènia Casado i Carla Rubio seran les cares que conduiran un dels programes més esperats de l'any.

La Marató d'enguany que recollirà fons per la salut sexual i reproductiva, se celebrarà el proper diumenge 17 de desembre i durarà més hores que mai. La programació especial arrencarà a Catràdio amb Roger Escapa, i a TV3, ho farà des de l'exterior en diferents punts del territori: Sara Loscos serà al Far de Vilanova; Elisenda Carod i Marina Romero a la Maternitat de Barcelona, i Núria Solé i Marta Carreras, se situaran a la Universitat de Lleida.

Coral i Melero al plató de TV3

A partir de les 17.00, el plató 1 de TV3 agafarà el protagonisme de La Marató, amb Helena Garcia Melero i Xavi Coral, que conduiran el tram final del programa fins a la descoberta del marcador. Es dona la circumstància que els dos populars presentadors van coincidir a la univeristat abans d'entrar a TV3. "Vam estudiar junts", han explicat aquest divendres, poc després de fer-se oficial la notícia.

La jornada solidària també comptarà amb la presència de les cares més conegudes de la cadena com Ramon Pellicer, Agnès Marquès, Toni Cruanyes, Manel Alias, Llucià Ferrer, Quim Masferrer, Eloi Vila, Arnau París, Jair Domínguez i Peyu, entre molts altres.

Espai jove al Fòrum

Una de les novetats d'aquesta edició serà l'espai jove del Fòrum de Barcelona amb actuacions musicals que ompliran tota la jornada des de les 10.00 fins a les 21.00. En aquest escenari, hi haurà activitats i música amb artistes com The Tyets, Mushka, Figa Flawas, Julieta, Mama Dousha, Lal'ba, Dj Trapella i el grup de k-pop Haelium Nation.

Al matí, les presentacions des d'aquest escenari aniran a càrrec d'Alba Riera i Andrea Gumes, del pòdcast La turra, i a la tarda, agafaran el relleu Roger CarandellXènia Casado, mentre que Carla Rubio, encapçalarà la transmissió per Twitch.

Els presentadors de "La Marató 2023"

ETIQUETES:

Deixa un comentari