FAN ABSOLUT

Un nen de 12 anys deixa sense paraules a Helena Garcia Melero i Ramon Pellicer a TV3: "És impressionant!"

Sorpresa majúsucla al "Tot es mou" amb un jove espectador que ha deixat meravellat als presentadors de la cadena

Helena Garcia Melero, incrèdula amb un fan del seu programa

Sorpresa majúsucla al Tot es mou d'Helena Garcia Melero amb un jove espectador que ha deixat sense paraules a la presentadora. Es tracta de Ferran Perea, un nen de 12 anys, que s'ha declarat fan del programa i que aquest divendres ha visitat el plató en directe. "Demà tornaré a fer el meu somni realitat", va publicar el jove espectador a les seves xarxes socials.

El que no s'esperava en Ferran, és que només unes hores més tard entraria en directe a TV3. El noi ha aparegut amb una maqueta que havia fet del plató de la Melero. "Sempre m'ha agradat el món de la tele. Vaig contactar amb vosaltres perquè sou el programa que més m'agrada de TV3. Sempre el veig quan torno de l'escola", ha explicat una naturalitat que ha deixat visiblement sorpresa a la presentadora. "Oh! És que me'l menjo", ha deixat anar l'Helena.

Ferran Perea al "Tot es mou"

Pellicer: "Estic parat!"

"Escolta! No et veig gens nerviós!", ha afegit la presentadora. "Doncs una mica ho estic eh…", li ha respost ell. Després d'això, en Ferran ha reconegut que el seu ídol és el Ramon Pellicer: "M'agrada com explica i com informa….". Una afirmació que ha propiciat que l'Helena hagi sorprès al seu jove convidat donant pas a una videotrucada amb el presentador del Telenotícies cap de setmana.

"A veure! Ramon! Què et sembla?", ha dit la presentadora. "Estic molt parat de veure aquest vailet que aconseguit amb tants pocs anys una cosa que és molt difícil que és tenir tensió i que no es noti en absolut!", ha assegurat en Ramon, dirigint-se al seu fan.

Pellicer saluda el jove al "Tot es mou"

"Aviat renovarem el decorat dels Telenotícies"

El noi, content a més no poder, també li ha volgut dirigir una pregunta al Ramon: "Quan vas començar a presentar informatius l'any 1988 com et vas sentir?". "Va ser amb la Mònica Huguet de copresentadora en un 'Telenotícies migdia'. Estava nerviós però tenia molta il·lusió", ha assegurat en Ramon.

"Cada cap de setmana estic esperant que siguin dos quarts de tres per veure't amb la Cristina. La veritat que ho fas molt bé. Segueix així!", li ha dit en Ferran. "Escolta! És impresionant en Ferran! No tenim paraules!", ha espetat l'Helena. Abans d'acabar, Pellicer ha aprofitat la conversa per donar una primícia al seu jove ídol: "D'aquí a poc temps renovarem el decorat dels informatius". Per si això no fos poc, Melero ha conclòs la visita sorpresa anunciant que havia decidit fitxar al Ferran com a nou col·laborador del seu programa.

Mira el vídeo aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari