NOU PLATÓ

Telecinco inicia la renovació dels seus informatius després de 17 anys

Mediaset aposta per reformular el seu informatiu amb un nou plató que es construirà a l'Estudi 3 de la cadena

Pedro Piqueras a "Informativos Telecinco"

Nou canvi destacat a Mediaset. Telecinco ha decidit per fi renovar els seus espais informatius amb la construcció d'un nou plató després de 17 anys. Segons ha avançat el portal FormulaTV, la cadena privada renovarà el seu estudi i generarà una sèrie de moviments als platós que el grup té a Madrid. Cal recordar que des de l'arribada de Pedro Piqueras a l'informatiu nocturn l'any 2006, la cadena no havia fet cap reforma al seu noticiari.

Amb el canvi, Telecinco intentarà posar-se al dia i mirar de pispar espectadors als Telenotícies de TV3 que lideren sense rival a Catalunya i al Noticias d'Antena 3 que s'imposen amb comoditat a Espanya.

Segons explica el citat mitjà, el nou plató d'Informativos Telecinco se situarà a l'Estudi 7, un espai on s'han emès programes mítics com Mujeres y Hombres y Viceversa i que des d'aquest estiu ocupa l'Así es la vida de Sandra Barneda. És per això que amb l'inici de les obres, l'espai de la sobretaula es mudarà a l'Estudi 3, des d'on s'emet Fiesta, el magazín dels caps de setmana d'Emma García. D'aquesta manera, els dos espais compartiran el mateix plató.

Sandra Barneda a "Así es la vida"

Per evitar que els espectadors notin aquests canvis, Telecinco està treballant per recrear un versió reduïda del decorat actual, incloent-hi pantalles, taula i parets que s'aniran muntant i desmuntant cada setmana. Cal recordar que el programa de Barneda només s'havia d'emetre durant les vacances d'estiu, però la fluixa acollida del nou TardeAR d'Ana Rosa Quintana, ha provocat que la cadena hagi decidit mantenir l'espai a la franja de sobretaula.

ETIQUETES:

Deixa un comentari