PRESENTADOR

Llucià Ferrer revela el greu problema de salut que va patir: "Vaig estar 22 dies ingressat"

El presentador de l'"Atrapa'm si pots" ha explicat que va patir una greu pneumònia quan el van fer fora de Catalunya Ràdio

Llucià Ferrer, durant l'entrevista a Catalunya Ràdio

El periodista i loctuor de ràdio Llucià Ferrer (45) va passar pels micròfons d'El Suplement de Catalunya Ràdio d'aquest diumenge per fer un repàs a la seva vida i carrera professional. El presentador començar la conversa recordant la seva etapa com a discjòquei a les discoteques de la comarca d'Osona: "Vaig tenir una època nocturna molt moguda però va ser una època molt feliç".

Uns anys que Ferrer va assegurar que els va disfrutar d'allò més: "He fet molt el perla a les nits però no me'n pendeixo de res. M'ho he passat molt bé i he provat tot el que havia de provar". Amb 19 anys, va marxar a viure a Barcelona per presentar El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac, fins que l'any 2004 el Grup Godó el va fitxar per fer fer els matins de RAC105 amb el Fricandó matiner.

L'audiència va passar de 40.000 a 105.000 oients i va arribar a puntes de 280.000 seguidors. "Teníem més oients que 'El món a RAC1' de Xavier Bosch", va explicar. Amb aquestes dades, Catalunya Ràdio el va anar buscar per presentar les seves tardes amb l'On vols anar a parar?, tot i que no va acabar com s'esperava. Actualment presenta El vermut de Llucià Ferrer a Ràdio Flaixbac i des de l'any 2018, condueix l'exitós concurs Atrapa'm si pots a TV3, que aquesta temporada s'emet cada tarda de dilluns a divendres i que acaba d'estrenar un nou plató a Barcelona.

Llucià Ferrer i Espartac Peran al nou plató de l'"Atrapa'm" (Instagram)

"Ja no hem d'anar a gravar a Saragossa tot i que estava bé marxar un cop a la setmana. Jo i l'Espartac Peran (el director del programa), agafàvem l'AVE, donàvem una volta per la ciutat, anàvem a sopar tranquils, dormíem en un llit d'hotel que 't'hi cagues'… Era una desconnexió que durant uns anys ens va anar bé", va revelar.

"Vaig patir una pneumònia molt 'fotuda'"

Un dels moments més íntims i personals de la conversa va ser la revelació del greu problema de salut que va patir el presentador fa només uns anys: "Vaig tenir una penumònia molt fotuda just quan em van fer fora de Catalunya Ràdio quan encara quedava una temporada. Va ser un dels moments més difícils de la meva vida. Crec que això em va deixar més dèbil i vaig estar 22 dies ingressat a l'Hospital Clínic. Se'm va omplir un pulmó amb sis quilos de pus que no em deixava respirar. Em van dir que era una bacteria".

Una delicada afecció que el van deixar amb una part del pulmó debilitat. Tant és així, que fa només un any i mig l'hi van haver d'extirpar una part d'aquest òrgan. "Quan agafava un refredat agafava petites pneumònies". Malgrat això, pot fer vida normal, tot i que manté un vici que hauria de deixar: "El més greu és que encara fumo", va revelar. "Molt malament", li va respondre Roger Escapa.

Llucià Ferrer a "El Suplement"

Escolta l'entrevista sencera aquí:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. aneta

    Quantes pneumoníes greus ha patit l'amic Llucià?
    fa un parell d'anys va explicar la mateixa historieta al programa "El cotxe" i deia que ho havia passat durant la pandèmia i que havia estat una setmana ingressat.
    Ara diu que ho va patir després de sortir de Catalunya Ràdio i que va estar 22 dies ingressat… això és uns sis anys abans. En què quedem?

Deixa un comentari