MOVIMENT

TV3 aixeca la seva graella i emet una marató del "Crims" de la Guàrdia Urbana

La cadena emetrà els quatre episodis del programa de Carles Porta per aprofitar l'estrena d'"El cuerpo en llamas" a la plataforma

Rosa Peral i Pedro Rodríguez a "Crims"(TV3)

L'estrena d'El cuerpo en llamas, l'esperada nova sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana de Netflix ha provocat un canvi inesperat en la programació de TV3. La ficció protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, que interpreten a Rosa Peral i Albert López, promet ser tot un èxit de visualitzacions a la plataforma.

Per arrodonir-ho, la sèrie ha arribat acompanyada de l'estrena de la pel·lícula documental Las cintas de Rosa Peral. Al reportatge, la principal condemnada pel crim de la Guàrdia Urbana trencarà el seu silenci des de la presó després de la seva entrada l'any 2020.

Marató de Crims a TV3

Per aprofitar l'expectació generada, TV3 ha decidit aixecar la seva graella d'aquest dissabte 9 de setembre. Segons ha pogut confirmar elmondelatele.cat de fonts de la cadena, després del TN Migdia, no s'emetrà el clàssic Tarda de cine. Al seu lloc, la cadena tornarà a passar els quatre episodis del Crims de Carles Porta sobre el cas.

En total seran quatre hores consecutives, de les 15.40 fins a les 19.40. Cal recordar que TV3 va estrenar el Crims sobre la Guàrdia Urbana la tardor de 2021 amb una audiència mitjana excel·lent de 446.000 espectadors i un 20,4% de quota. Així doncs, els espectadors que ho vulguin podran recuperar el relat de Porta sobre un dels casos més mediàtics de Catalunya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari