SEGONA TEMPORADA

Ricard Ustrell reobre el "Col·lapse" de TV3 amb Josep Cuní i Oleguer Pujol

El presentador de Catalunya Ràdio torna a TV3 aquest dissabte 30 de setembre amb novetats i amb el repte de mantenir el lideratge

Ricard Ustrell al plató de "Col·lapse"

El Col·lapse de Ricard Ustrell torna a TV3 aquest dissabte 30 de setembre després de l'aturada estival i ho farà amb algunes novetats. L'excopresentadora de l'Obrim Fil i La gran confusión de Xavier Sardà, Ana Boadas serà la nova subdirectora de l'espai, tal i com va anunciar el presentador a finals d'agost. També hi hauran canvis al plató que ara s'emetrà des de l'Estudi 2 de la cadena i farà alguns retocs en el seu decorat.

L'espai que es va estrenar el 17 de setembre del 2022 agafant el relleu del FAQS de Cristina Puig, va tancar la temporada situant-se com a líder de la nit dels dissabtes a 1,6 punts de la segona cadena. Els 39 programes emesos fins ara han aconseguit una mitjana de 169.000 espectadors i un 11,0% de quota.

Unes dades gens menyspreables si és té en compte que és el programa que més audiència aporta a l'audiència de TV3 dels dissabtes, superant fins i tot els Telenotícies. Amb un 18,7%, el Col·lapse ha superat al 17,1% d'aportació del TN Migdia, el 16,4% del TN Vespre, el 14,0% del Tarda de cine o el 8,7% de l'Atrapa'm si pots.

"Col·lapse" torna a TV3

Josep Cuní i Oleguer Pujol al primer Col·lapse

Ustrell, que aquesta temporada també presenta El matí de Catalunya Ràdio de dilluns a dijous, intentarà revalidar i augmentar el seu lideratge a TV3. Per això, segons ha pogut saber elmondelatele.cat, els convidats del primer programa seran d'alt nivell. El periodista Josep Cuní, que parlarà sense embuts de la seva feina i la seva manera de treballar i entendre el món, de la professió, de la vida i de com es veu d'aquí un temps.

Després que el jutge hagi arxivat la causa contra Oleguer Pujol, el fill de l'expresident Jordi Pujol anirà a Col·lapse per parlar sobre com ha viscut tot aquest procés i de quina manera els ha afectat a ell i al seu entorn la pressió mediàtica a la qual ha estat sotmès durant els últims 9 anys.

Amb la cantant eurovisiva Rosa López el programa recordarà alguns dels moments que han marcat la seva carrera artística, alhora que compartirà confidències i anècdotes vitals.

El popular actor i doblador Lluís Marco obrirà el seu cor per explicar una etapa molt dura de la seva vida que probablement molts espectadors desconeixen. I qui tampoc es perdrà aquest primer capítol de la segona temporada del late night serà l'escriptor Sergi Pàmies, que reprendrà les seves particulars sessions de coaching amb Ricard Ustrell. Per últim, el programa tindrà com a novetat la incorporació dels actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera com a col·laboradors.

A més, el programa comptarà amb l'anàlisi d'experts i especialistes per abordar diferents temàtiques socials, i tindrà com a col·laboradors el professor Xavier Sala i Martín; "Les Mamarazzis", Laura Fa i Lorena Vázquez; el periodista i escriptor Sergi Pàmies; el cantautor Albert Pla; el comunicador Xavi Canalias; i el director i actor Àngel Llacer, entre d'altres.

ETIQUETES:

Deixa un comentari