PERIODISTA

Pilar Rahola torna a TV3 després d'haver assegurat que estava vetada: "Deien que sortia moltíssim"

La periodista va repassar els seus millors moments a la cadena pública a la secció "La Televisió és Història" de l'"APM?"

Pilar Rahola participarà a l'"APM?" de TV3

Pilar Rahola (64) les ha vist de tots colors a la televisió. Va començar al programa de Jesús Hermida, va passar pel Crónicas marcianas de Xavier Sardà, La Noria de Jordi González i més endavant es va convertir en l'estrella d'Els matins de Josep Cuní a TV3. Al 2011, Rahola i Cuní van marxar a 8tv per liderar el desaparegut 8 al dia de 8tv. Després d'això, la periodista va tornar a TV3 com a col·laboradora estrella del FAQS i quan l'espai va ser cancel·lat va tornar a 8tv com a tertuliana de diversos espais.

Al juny d'aquest any, la cadena de Nicola Pedrazzoli va entrar en concurs de creditors i Rahola es va quedar sense l'altaveu dels darrers anys. Segons va explicar la pròpia periodista en una entrevista recent a El Circ de 8tv, la seva sortida de la cadena pública va ser responsabilitat de l'actual govern d'ERC. "Amb l'actual govern no hauria pogut continuar a TV3, era impossible. Són molt talibans", va assegurar.

Pilar Rahola al "FAQS" (TV3)

En una altra entrevista a Catalunya Ràdio a finals del 2022, Rahola encara va anar més enllà: "A TV3 li tinc estima. Però he tingut una relació d'amor i odi. A l'època del Pujol jo estava vetada. Me la sento molt meva. Jo ja sortia a TV3 quan es feia des del carrer Numància", va assegurar.

La periodista va reconèixer que va disfrutar al FAQS de TV3 que va definir com "un gran programa", així com el Tot es mou d'Helena Garcia Melero a qui va qualificar d'"amiga". Tot i això, va carregar contra l'actual TV3: "He notat la pressió política. En aquests moments hagués estat molt incòmode. Sé perfectament que no tenen cap ganes de que jo surti. Oferir-me que surti un cop cada quinze dies era una forma de dir que no censuraven a ningú i vaig dir que no. Però la vida és molt llarga, ja tornarem", va sentenciar.

"Deien que era TeleRahola"

Aquest diumenge, 1 d'octubre, Rahola va tornar a TV3 encara que només va ser per uns minuts. La periodista va repassar els seus millors moments a la secció de "La Televisió és Història" de l'APM?. "Deien que jo sortia moltíssim a TV3, que era TeleRahola. Era absolutament mentida. Hi han molts 'muermos' que estan tot el dia a la tele però la gent no els recorda. En canvi, jo surto dos minuts i es nota…", va assegurar.

La periodista també va explicar que ha estat vetada en diversos mitjans: "He tingut diferents etapes en les quals diversos mitjans m'han vetat. El Jordi Pujol em va dir que jo li feia ombra. Tots quan tenen el poder volen controlar el relat i jo soc un cavall desbocat".

ETIQUETES:

Deixa un comentari