SALUT

Jair Domínguez revela la seva addicció a l'alcohol: "He deixat de beure"

Hi ha gent que m'ha deixat de seguir perquè beure i fumar és guai i quan deixes de fer-ho ja no ho ets", ha reconegut l'humorista

Jair Domínguez al "Planta baixa"

El periodista Jair Domínguez (43) ha fet públic que ha deixat de beure alcohol. El col·laborador de l'Està passant ho va anunciar fa només una setmana a través de les seves xarxes socials "4 dies sense beure", va publicar el dimecres 13 de setembre. "Una setmana sense beure. Però avui és dissabte. Aviam com va", va dir tres dies després.

Aquest dilluns, Domínguez ha explicat el per què de la seva decisió al Planta baixa de TV3. "He decidit deixar de beure perquè és una cosa perjudicial a nivell mental. És complicat. Tota la vida he consumit més del compte. Vaig començar a beure als 14 anys. El problema és que tenia bastanta tolerància a l'alcohol i bebia molt i després notava les conseqüències", ha reconegut.

"Bevia cervesa cada dia"

El presentador ha explicat que bevia cervesa a diari: "És un hàbit que ratlla l'addicció. Hi ha moments que te n'adones que necessites beure i que certs comportaments no eren normals". Tot i això, Domínguez ha volgut deixar clar que el seu objectiu és poder beure amb moderació: "M'agradaria poder beure una copa de vi però si estic sol em puc beure l'ampolla sencera. Quan anava a fer una cervesa amb els amics m'en podia acabar bevent fins a 16".

L'humorista també ha revelat que la seva decisió li ha fet perdre seguidors a les xarxes socials: "Hi ha gent que m'ha deixat de seguir perquè beure i fumar és guai i quan deixes de fer-ho ja no ho ets. És molt estrany que la societat funcioni així…", ha conclòs.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Carnen

    un 10 per tu Jair, jo vaig deixar de fumar i beure i la veritat que em va costa molt, però ara després de 15 en fa fàstic l' alcohol i el tabac, i no et deixis entabanar ni una gota mai més, qui no et vulgui seguir que els donguin

Deixa un comentari